Πώς θα επηρεαστούν τα δρομολόγια των σχολικών λεωφορείων από την παναπεργία - Τι ισχύει

Πώς θα επηρεαστούν τα δρομολόγια των σχολικών λεωφορείων από την παναπεργία - Τι ισχύει

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι, λόγω της πραγματοποίησης της τρίωρης παναπεργίας την ερχόμενη Πέμπτη 26/1/2023 μεταξύ των ωρών 12:00 - 15:00, θα ισχύουν τα ακόλουθα όσον αφορά στις Δημόσιες Επιβατικές Μεταφορές με Λεωφορεία Τακτικών Γραμμών:

Τα λεωφορεία που μεταφέρουν μαθητές από Δημοτικά / Γυμνάσια / Λύκεια / Τεχνικές Σχολές θα είναι στα σχολεία στις 11:30 για την εκτέλεση των δρομολογίων επιστροφής. Δεν θα εκτελεστούν οποιαδήποτε δρομολόγια μεταξύ των ωρών 12:00 – 15:00.

Με τη λήξη της απεργίας (μετά τις 15:00), οι προκαθορισμένες διαδρομές που αφορούν στη μεταφορά μαθητών όπως Προαιρετικά, Ενιαία Ολοήμερα και ΚΙΕ, θα εκτελούνται κανονικά.

Τα δρομολόγια Τακτικών Επιβατικών Γραμμών (Αστικά, Περιφερειακά και Υπεραστικά) δεν θα εκτελούνται κατά τη διάρκεια της τρίωρης απεργίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Καλωσόρισε τον ΓΓ του ΣτΕ ο ΠτΔ - «Η Κυπριακή Δημοκρατία αποδίδει τεράστια σημασία στο Συμβούλιο της Ευρώπης»

Καλωσόρισε τον ΓΓ του ΣτΕ ο ΠτΔ - «Η Κυπριακή Δημοκρατία αποδίδει τεράστια σημασία στο Συμβούλιο της Ευρώπης»

Στον σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει η Κυπριακή Δημοκρατία στο Συμβούλιο της Ευρώπης (ΣτΕ) αναφέρθηκε σήμερα ο ΓΓ του ΣτΕ κ. Αλέν Μπερσέτ, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης του στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE