ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Τους «τσάκωσαν» με κλοπιμαία - Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα

Τους «τσάκωσαν» με κλοπιμαία - Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα

Στη σύλληψη ενός προσώπου ηλικίας 41 ετών προχώρησε χθες (24/01) η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης που αφορά παράνομη κατοχή περιουσίας, μαχαιροφορία και κλοπή.

Ο 41χρονος, εναντίον του οποίου είχε εκδοθεί δικαστικό ένταλμα σύλληψης, για υπόθεση κλοπής που διαπράχθηκε στις 07/01/2023, στην Πάφο, εντοπίστηκε και συνελήφθη χθες βράδυ, από μέλη του ΟΠΕ Πάφου.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο διαμέρισμα όπου διαμένει ο ύποπτος στην Πάφο, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων, 26 εκκλησιαστικές εικόνες, ένας σταυρός, τρία κηροπήγια και ένα ποδήλατο, για τα οποία δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις για την κατοχή τους. Επίσης, στην κατοχή του 41χρονου εντοπίστηκε ένα πτυσσόμενο μαχαίρι.

Παράλληλα, γύρω στη 1.20 τα ξημερώματα σήμερα, μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας κατά τη διάρκεια μηχανοκίνητης περιπολίας, ανέκοψαν για έλεγχο 32χρονο, ο οποίος επέβαινε σε ποδήλατο σε περιοχή της Λάρνακας.

Στην κατοχή του 32χρονου, εντοπίστηκαν ένα κινητό τηλέφωνο, δύο ρολόγια, ένα ζευγάρι γάντια και διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία και συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχή περιουσίας και κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων κατά τη διάρκεια της νύκτας.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Ξεκάθαρος ο Κεραυνός: «Ανέκδοτο ότι έχουν αντικατασταθεί οι συντάξεις με φιλοδώρημα»

Αυξήσεις στις τιμές καυσίμων: Πόσο έχουν ανέβει - «Οι γεωπολιτικές εξελίξεις επηρεάζουν»

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου - Ποιος αναλαμβάνει στη θέση του

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Μωρό ενός έτους έπεσε από παράθυρο ξενοδοχείου και σκοτώθηκε



ΠτΔ από τη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου - «Συνειδητά, χθες το βράδυ, στείλαμε ένα θετικό μήνυμα προς την Τουρκία»

ΠτΔ από τη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου - «Συνειδητά, χθες το βράδυ, στείλαμε ένα θετικό μήνυμα προς την Τουρκία»

Ικανοποίηση για το αποτέλεσμα της συζήτησης για τα συμπεράσματα για τις σχέσεις ΕΕ - Τουρκίας εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας πως στάληκε ένα «θετικό μήνυμα» στην Άγκυρα, του οποίου η μετατροπή σε πράξεις «εξαρτάται από την πρόοδο στο Κυπριακό». Οι δηλώσεις έγιναν κατά την άφιξη του Προέδρου της Δημοκρατίας στις εργασίες της δεύτερης ημέρας της συνόδου κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις Βρυξέλλες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top