Οδοφράγματα: Πώς θα λειτουργήσουν αύριο κατά την διάρκεια της στάσης εργασίας

Οδοφράγματα: Πώς θα λειτουργήσουν αύριο κατά την διάρκεια της στάσης εργασίας

Κανονικά θα βρίσκονται στο καθήκον τους αύριο οι αστυνομικοί που στελεχώνουν τα σημεία ελέγχου στα οδοφράγματα διελεύσεων από και προς τις κατεχόμενες περιοχές.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ Εκπρόσωπος του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας, οι επί καθήκοντι αστυνομικοί θα βρίσκονται στις θέσεις τους. Στα σημεία ελέγχου εργάζονται και λειτουργοί του Τμήματος Αρχείου Πληθυσμού του ΥΠΕΣ, όπως και τελωνειακοί.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, εάν προκύψουν προβλήματα στην ομαλή λειτουργία των σημείων διέλευσης, αυτά θα επιλυθούν.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

Προσδοκία ότι ενδεχομένως να προκύψουν θετικές εξελίξεις τις επόμενες ώρες από τις επαφές που είναι σε εξέλιξη αναφορικά με το Κυπριακό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά τη σύντομη συνάντηση που είχε το απόγευμα της Τρίτης με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE