Οδοφράγματα: Πώς θα λειτουργήσουν αύριο κατά την διάρκεια της στάσης εργασίας

Οδοφράγματα: Πώς θα λειτουργήσουν αύριο κατά την διάρκεια της στάσης εργασίας

Κανονικά θα βρίσκονται στο καθήκον τους αύριο οι αστυνομικοί που στελεχώνουν τα σημεία ελέγχου στα οδοφράγματα διελεύσεων από και προς τις κατεχόμενες περιοχές.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ Εκπρόσωπος του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας, οι επί καθήκοντι αστυνομικοί θα βρίσκονται στις θέσεις τους. Στα σημεία ελέγχου εργάζονται και λειτουργοί του Τμήματος Αρχείου Πληθυσμού του ΥΠΕΣ, όπως και τελωνειακοί.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, εάν προκύψουν προβλήματα στην ομαλή λειτουργία των σημείων διέλευσης, αυτά θα επιλυθούν.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.