ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απλήρωτος φρουρός για 6 μήνες - Πήρε τα δεδουλευμένα μετά από παρέμβαση συντεχνίας

Απλήρωτος φρουρός για 6 μήνες - Πήρε τα δεδουλευμένα μετά από παρέμβαση συντεχνίας

Καταβλήθηκαν δεδουλευμένα φρουρού ασφαλείας μετά από παρέμβαση του, αναφέρει ο Κλάδος Ιδιωτικής Ασφάλειας Παγκύπριας Συντεχνίας ΙΣΟΤΗΤΑ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, χθες φρουρός ασφαλείας, μέλος του Κλάδου, πληροφόρησε το Διοικητικό Συμβούλιο του Κλάδου Ιδιωτικής Ασφάλειας Παγκύπριας Συντεχνίας ΙΣΟΤΗΤΑ ότι παρέμενε απλήρωτος για έξι ολόκληρους μήνες.

Αξιωματούχος του ΔΣ του Κλάδου Ιδιωτικής Ασφάλειας, επικοινώνησε σχετικά με τον ιδιοκτήτη της εργοδότριας εταιρείας. Μετά την παρέμβαση αυτή, ο συγκεκριμένος φρουρός ασφαλείας, μέλος του Κλάδου Ιδιωτικής Ασφάλειας, επικοινώνησε με το ΔΣ και τους ευχαρίστησε, για τον λόγο ότι το θέμα είχε διευθετηθεί, με την καταβολή όλων των δεδουλευμένων του, και όπως τους ανέφερε, αν δεν επεμβαίναν θα παρέμενε απλήρωτος.

«Ξεκάθαρο μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση. Σκοπός μας δεν είναι να δημιουργούμε προβλήματα, αλλά να τα λύνουμε και να είμαστε στο πλευρό των εργαζομένων του Κλάδου μας και όσων εργοδοτών θέλουν να είναι σωστοί. Όσοι εργοδότες δεν καταβάλλουν έγκαιρα τη συμφωνημένη μισθοδοσία των υπαλλήλων τους θα καταγγέλλονται στην αρμόδια αρχή και θα κατονομάζονται δημόσια, για να γνωρίζουν όλοι για τον τρόπο που μεταχειρίζονται το προσωπικό τους», καταλήγει ο Κλάδος Ιδιωτικής Ασφάλειας Παγκύπριας Συντεχνίας ΙΣΟΤΗΤΑ, στην ανακοίνωση του.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευναςΥποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μετέφερε τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top