Απλήρωτος φρουρός για 6 μήνες - Πήρε τα δεδουλευμένα μετά από παρέμβαση συντεχνίας

Απλήρωτος φρουρός για 6 μήνες - Πήρε τα δεδουλευμένα μετά από παρέμβαση συντεχνίας

Καταβλήθηκαν δεδουλευμένα φρουρού ασφαλείας μετά από παρέμβαση του, αναφέρει ο Κλάδος Ιδιωτικής Ασφάλειας Παγκύπριας Συντεχνίας ΙΣΟΤΗΤΑ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, χθες φρουρός ασφαλείας, μέλος του Κλάδου, πληροφόρησε το Διοικητικό Συμβούλιο του Κλάδου Ιδιωτικής Ασφάλειας Παγκύπριας Συντεχνίας ΙΣΟΤΗΤΑ ότι παρέμενε απλήρωτος για έξι ολόκληρους μήνες.

Αξιωματούχος του ΔΣ του Κλάδου Ιδιωτικής Ασφάλειας, επικοινώνησε σχετικά με τον ιδιοκτήτη της εργοδότριας εταιρείας. Μετά την παρέμβαση αυτή, ο συγκεκριμένος φρουρός ασφαλείας, μέλος του Κλάδου Ιδιωτικής Ασφάλειας, επικοινώνησε με το ΔΣ και τους ευχαρίστησε, για τον λόγο ότι το θέμα είχε διευθετηθεί, με την καταβολή όλων των δεδουλευμένων του, και όπως τους ανέφερε, αν δεν επεμβαίναν θα παρέμενε απλήρωτος.

«Ξεκάθαρο μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση. Σκοπός μας δεν είναι να δημιουργούμε προβλήματα, αλλά να τα λύνουμε και να είμαστε στο πλευρό των εργαζομένων του Κλάδου μας και όσων εργοδοτών θέλουν να είναι σωστοί. Όσοι εργοδότες δεν καταβάλλουν έγκαιρα τη συμφωνημένη μισθοδοσία των υπαλλήλων τους θα καταγγέλλονται στην αρμόδια αρχή και θα κατονομάζονται δημόσια, για να γνωρίζουν όλοι για τον τρόπο που μεταχειρίζονται το προσωπικό τους», καταλήγει ο Κλάδος Ιδιωτικής Ασφάλειας Παγκύπριας Συντεχνίας ΙΣΟΤΗΤΑ, στην ανακοίνωση του.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δημοσκόπηση SIGMA: Μήνυμα πίεσης στο κομματικό σύστημα-Βελτίωση δεικτών για κυβέρνηση και ΠτΔ

Δημοσκόπηση SIGMA: Μήνυμα πίεσης στο κομματικό σύστημα-Βελτίωση δεικτών για κυβέρνηση και ΠτΔ

Σε μια κρίσιμη καμπή για το πολιτικό σκηνικό της Κύπρου, η δημοσκόπηση του Sigma αποκαλύπτει τις τάσεις που διαμορφώνονται στην πρόθεση ψήφου, με τα παραδοσιακά κόμματα να δέχονται πιέσεις και νέους σχηματισμούς να διεκδικούν ρόλο ρυθμιστή.

BEST OF TOTHEMAONLINE