Άκουσε την ποινή του 22χρονος οπαδός - Τον τσάκωσαν φορτωμένο με φωτοβολίδες, κροτίδες και καπνογόνα

Άκουσε την ποινή του 22χρονος οπαδός - Τον τσάκωσαν φορτωμένο με φωτοβολίδες, κροτίδες και καπνογόνα

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας επέβαλε σε 22χρονο κάτοικο Λεμεσού, χρηματικό πρόστιμο ύψους €1,000 καθώς και αποκλεισμό του από τους αθλητικούς χώρους για περίοδο έξι μηνών, αφού τον βρήκε ένοχο στις κατηγορίες της παράνομης κατοχής εκρηκτικών υλών καθώς και μεταφοράς επιθετικού όπλου.

Το συμβάν διαδραματίστηκε στις 13 Απριλίου, 2022 όταν σε έλεγχο που διενήργησαν μέλη της Αστυνομίας πριν την έναρξη ποδοσφαιρικού αγώνα στο στάδιο ΓΣΠ στη Λευκωσία, εντοπίστηκαν σε σακίδιο του 22χρονου, 12 φωτοβολίδες, 21 εργοστασιακές κροτίδες καθώς και δύο καπνογόνα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η επόμενη κίνηση στη Νέα Υόρκη – Τι είπε ο Λετυμπιώτης για Τορναρίτη και επικρίσεις

Κυπριακό: Η επόμενη κίνηση στη Νέα Υόρκη – Τι είπε ο Λετυμπιώτης για Τορναρίτη και επικρίσεις

Στις επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό, αλλά και στις αντιδράσεις που προκάλεσε ο διορισμός του Νίκου Τορναρίτη ως απεσταλμένου του Προέδρου της Δημοκρατίας σε χώρες της Ασίας και της Αφρικής, αναφέρθηκε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μιλώντας στην εκπομπή «Alpha Καλημέρα».

BEST OF TOTHEMAONLINE