ΥΠΕΣ: Αποστέρηση υπηκοοτήτων από δύο επενδυτές

ΥΠΕΣ: Αποστέρηση υπηκοοτήτων από δύο επενδυτές

Την αποστέρηση υπηκοοτήτων από δύο επενδυτές ανακοίνωσε ο Υπουργός Εσωτερικών, Νίκος Νουρής, μετά το τέλος της συνεδρίας του Υπουργικού Συμβουλίου, την Πέμπτη στο Προεδρικό Μέγαρο.

Συγκεκριμένα, ο κ. Νουρής ανέφερε ότι το Υπουργικό Συμβούλιο αποφάσισε την αποστέρηση κυπριακών υπηκοοτήτων από δύο συγκεκριμένους επενδυτές.

«Αφού τηρήθηκαν οι διαδικασίες, επιβεβαιώθηκε σήμερα η προηγούμενη απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου και προχώρησε η διαδικασία της αποστέρησης», πρόσθεσε.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οι ηγέτες υπέγραψαν τη συμφωνία ειρήνης για τη Γάζα – «Τα καταφέραμε μετά από 3.000 χρόνια», είπε ο Τραμπ

Οι ηγέτες υπέγραψαν τη συμφωνία ειρήνης για τη Γάζα – «Τα καταφέραμε μετά από 3.000 χρόνια», είπε ο Τραμπ

Στο Σαρμ Ελ Σέιχ της Αιγύπτου είναι στραμμένα τα βλέμματα όλου του κόσμου καθώς εκεί διεξήχθη η Σύνοδος Κορυφής για το σχέδιο ειρήνευσης Ισραήλ-Χαμάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE