ΥΠΕΣ: Αποστέρηση υπηκοοτήτων από δύο επενδυτές

ΥΠΕΣ: Αποστέρηση υπηκοοτήτων από δύο επενδυτές

Την αποστέρηση υπηκοοτήτων από δύο επενδυτές ανακοίνωσε ο Υπουργός Εσωτερικών, Νίκος Νουρής, μετά το τέλος της συνεδρίας του Υπουργικού Συμβουλίου, την Πέμπτη στο Προεδρικό Μέγαρο.

Συγκεκριμένα, ο κ. Νουρής ανέφερε ότι το Υπουργικό Συμβούλιο αποφάσισε την αποστέρηση κυπριακών υπηκοοτήτων από δύο συγκεκριμένους επενδυτές.

«Αφού τηρήθηκαν οι διαδικασίες, επιβεβαιώθηκε σήμερα η προηγούμενη απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου και προχώρησε η διαδικασία της αποστέρησης», πρόσθεσε.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πυρκαγιά στη Λευκωσία: Κινδυνεύουν υποστατικά - Δίνει μάχη με τις φλόγες η Πυροσβεστική -Φωτογραφίες

Πυρκαγιά στη Λευκωσία: Κινδυνεύουν υποστατικά - Δίνει μάχη με τις φλόγες η Πυροσβεστική -Φωτογραφίες

Επί ποδός βρίσκεται η Πυροσβεστική Υπηρεσία μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε στη Λευκωσία την Τρίτη (13/5). 

BEST OF TOTHEMAONLINE