«Πυρά» Μαυρογιάννη σε Αβέρωφ και Χριστοδουλίδη – «Ερίζουν για το ποιος είναι ο πιο Αναστασιαδικός»

«Πυρά» Μαυρογιάννη σε Αβέρωφ και Χριστοδουλίδη – «Ερίζουν για το ποιος είναι ο πιο Αναστασιαδικός»

Διπλή επίθεση έκανε ο υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Ανδρέας Μαυρογιάννης στους Αβέρωφ Νεοφύτου και Νίκο Χριστοδουλίδη, με το επιτελείο του να αναφέρει ότι "οι έριδες ανάμεσα στους συνεχιστές του Νίκου Αναστασιάδη είναι ξένες προς αυτόν"

Δείτε αυτούσια την ανακοίνωση:

Από την αρχή της προεκλογικής περιόδου, βλέπουμε τους κ.κ. Αβέρωφ Νεοφύτου και Νίκο Χριστοδουλίδη να ερίζουν για το ποιος είναι ο πιο Αναστασιαδικός.

Τις τελευταίες ημέρες και σήμερα, με δύο πρωτοσέλιδα σε εφημερίδες, ερίζουν για το ποιος είναι ο πιο γριβικός. Σήμερα ερίζουν επίσης για το ποιος λαμβάνει χορηγίες από Ρώσους ολιγάρχες.

Όλα αυτά είναι ξένα προς τον Ανδρέα Μαυρογιάννη και ξένα προς τον κάθε δημοκρατικό πολίτη που θέλει να αφήσει πίσω του αυτά για τα οποία ερίζουν οι δύο επίδοξοι συνεχιστές της θλιβερής διακυβέρνησης Νίκου Αναστασιάδη.

Η απάντηση σε αυτά, είναι η αλλαγή με Πρόεδρο τον Ανδρέα Μαυρογιάννη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η ΚΔ θα ενταχθεί μέχρι το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν» - Όσα είπε για Κυπριακό, Δημογραφικό και ηλεκτρικό ρεύμα

ΠτΔ: «Η ΚΔ θα ενταχθεί μέχρι το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν» - Όσα είπε για Κυπριακό, Δημογραφικό και ηλεκτρικό ρεύμα

Τη διαβεβαίωση ότι μέχρι το τέλος του 2025 θα έχουν ολοκληρωθεί όλα τα τεχνικά ζητήματα, έτσι ώστε η Κυπριακή Δημοκρατία να ενταχθεί το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν, έδωσε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.