LIFESTYLE

Πολύ δύσκολο βράδυ για Ιωάννα Τούνη και Μαίρη Συνατσάκη – Τι συνέβη

Πολύ δύσκολο βράδυ για Ιωάννα Τούνη και Μαίρη Συνατσάκη – Τι συνέβη

Πολύ δύσκολη και γεμάτη προβλήματα και ταλαιπωρίες είναι η αποψινή για όλους εξαιτίας της έντονης έντονης βροχόπτωσης που δεν λέει να σταματήσει από το πρωί σε σχεδόν ολόκληρη τη χώρα, με τα μηνύματα του 112 έχουν ξεκινήσει να στέλνονται από πολύ νωρίς.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα μάλιστα πολλές γειτονιές της Αττικής να είναι χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα.

Ανάμεσα σε αυτούς είναι τόσο η Ιωάννα Τούνη με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου όσο και η Μαίρη Συνατσάκη με τον Ίαν Στρατή, οι οποίοι πέρασαν αρκετές ώρες χωρίς ρεύμα στο σπίτι με τα νεογέννητα μωρά τους.

Χωρίς ρεύμα Τούνη & Συνατσάκη

Αρχικά, η instagrammer δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram από το σαλόνι του σπιτιού, στο οποίο φαίνεται ο αγαπημένος της να φωτίζει με φακό.

Στο βίντεο εξηγεί πως έχουν μείνει χωρίς ρεύμα, όσο ο γιος τους κοιμάται δίπλα τους. Παράλληλα, ενημερώνει ότι αποφάσισε να ανάψει το τζάκι, τόσο για να ζεσταθούν, όσο και για να δώσει μια «νότα» ρομαντισμού σε αυτή τη δύσκολη νύχτα.

Από την άλλη, η Μαίρη Συνατσάκη αρκετά πιο ανήσυχη, αφού όπως ισχυρίζεται στην κατάψυξη έχει αποθηκεύσει αρκετό από το γάλα για την κόρη της, το οποίο θα αρχίσει να ξεπαγώνει χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα.

«Δεν είναι από ρομαντισμό, είναι που δεν έχουμε ηλεκτρισμό», έγραψε στην πρώτη ανάρτηση και έπειτα ανέφερε: «Πόσες ώρες αντέχει η κατάψυξη χωρίς ρεύμα; Αν υποψιαστώ ότι θα ξεπαγώσουν τα γάλατά μου, θα κάνω σε όλους μήνυση. Περιμένω να περάσει το πρώτο δίμηνο για να της δώσω μπιμπερό αλλά κάνω.

κάβα».  

ΠΗΓΗ: In.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top