Είχαν διαφορές και έβαλε τον σκύλο του να τον δαγκώσει

Είχαν διαφορές και έβαλε τον σκύλο του να τον δαγκώσει

Ένα πρόσωπο ηλικίας 35 ετών καταζητεί η Αστυνομία που φέρεται να εξώθησε τον σκύλο του εναντίον 30χρονου, με αποτέλεσμα να τον δαγκώσει.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ  Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου στις 26.1.23 καταγγέλθηκε από 30χρονο μόνιμο κάτοικο Πάφου ότι την ίδια ημέρα στις 15:30 μετέβη στην κατοικία 35χρονου μόνιμου κάτοικου Πάφου με σκοπό να συζητήσουν κάποια προσωπικά τους θέματα.

Ο 35χρονος φέρεται να εξώθησε αρχικά εναντίον του τον σκύλο του με αποτέλεσμα αυτός να δαγκώσει τον 30χρονο στο αριστερό μπράτσο. Επίσης ανέφερε πως ο 35χρονος κρατούσε στο χέρι του ένα είδος πυροβόλου όπλου το οποίο δεν αντιλήφθηκε κατά πόσο επρόκειτο για κοντόκανο κυνηγετικό ή κάποιου άλλου είδους και πυροβόλησε μια φορά στο έδαφος με σκοπό να τον εκφοβίσει.

Ακολούθως ο 30χρονος αποχώρησε. Εναντίον του 35χρονου η Αστυνομία διερευνά υπόθεση παράνομης κατοχής και μεταφοράς πυροβόλου όπλου, παράνομης κατοχής και μεταφοράς εκρηκτικών υλών, ρίψη πυροβολισμών σε κατοικημένη περιοχή, οπλοφορία προς διέγερση τρόμου και κατοχή πυροβόλου όπλου με σκοπό την προξένηση βλάβης, απειλής και επίθεσης με πρόκληση πραγματικής βλάβης και καταζητείται.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο Τρόοδος το Υπουργικό - Τι μπαίνει στο τραπέζι και το μεγάλο στοίχημα για το 2027

Στο Τρόοδος το Υπουργικό - Τι μπαίνει στο τραπέζι και το μεγάλο στοίχημα για το 2027

Την συνέχιση της πορείας υλοποίησης του προγράμματος διακυβέρνησης του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, αναμένεται να συζητήσει το Υπουργικό Συμβούλιο το Σάββατο στη συνεδρία του στην προεδρική εξοχική κατοικία στο Τρόοδος, ανέφερε στο ΚΥΠΕ, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης. Το 81,6% των παρεμβάσεων του Προγράμματος Διακυβέρνησης έχει ήδη ολοκληρωθεί ή υλοποιείται βάσει προγραμματισμού, επεσήμανε.