ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ήταν 10 εβδομάδων έγκυος η νεαρή που πήρε φάρμακα για να αποβάλει - Νοσηλεύεται υπό αστυνομική επιτήρηση

Ήταν 10 εβδομάδων έγκυος η νεαρή που πήρε φάρμακα για να αποβάλει - Νοσηλεύεται υπό αστυνομική επιτήρηση

Υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και απόπειρα άμβλωσης, διερευνά η Αστυνομία Πάφου εναντίον ζεύγους.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου, στις 26.1.23 και ώρα 18:20, γυναίκα, συνοδευόμενη από τον σύζυγο της, επισκέφτηκαν το Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, επειδή υπέστη αιμορραγία.

Η γυναίκα ανέφερε στον επί καθήκοντι ιατρό, ότι είχε λάβει φάρμακο με σκοπό να αποβάλει με αποτέλεσμα να προκληθεί αιμορραγία. Εισήχθη στον Μαιευτικό Θάλαμο του ΓΝ Πάφου και διαπιστώθηκε ότι κυοφορούσε έμβρυο 10 εβδομάδων και ότι το έμβρυο ήταν νεκρό ένεκα του χαπιού που είχε λάβει με σκοπό να αποβάλει.

Η ίδια υπέγραψε και αποχώρησε από το Νοσοκομείο. Η Αστυνομία μετά από ενημέρωση της οποίας έτυχε, προέβη σε άμεσες ενέργειες και αφού την εντόπισε στην κατοικία της τήν έπεισαν να επιστρέψει στο Νοσοκομείο όπου παρέμεινε νοσηλευόμενη με σκοπό να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για αφαίρεση του εμβρύου. Ο σύζυγος της συνελήφθη με ένταλμα σύλληψης για συνωμοσία και απόπειρα άμβλωσης, ενώ η ίδια παραμένει στο Νοσοκομείο υπό αστυνομική επιτήρηση.

Ο κ. Νικολάου σημείωσε πως η άμβλωση απαγορεύεται αφού σύμφωνα με τη νομοθεσία, μέχρι 12 εβδομάδες δικαιούται μια γυναίκα να υποβληθεί σε άμβλωση χωρίς να έχει ιατρικό πρόβλημα, όμως αυτό δύναται να το πράξει με ιατρική πράξη και όχι από μόνη της. Το γεγονός, είπε ο κ. Νικολάου, ότι η γυναίκα πήρε από μόνη της χάπι για να αποβάλει, την καθιστά ποινικά υπεύθυνη.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE: To Ισραήλ έτοιμο για την απάντηση στο Ιράν - Συνεχής ενημέρωση

LIVE: To Ισραήλ έτοιμο για την απάντηση στο Ιράν - Συνεχής ενημέρωση

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top