LIKE ONLINE

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι δύτες - Βρέθηκε πλοίο-φάντασμα μετά από 116 χρόνια

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι δύτες - Βρέθηκε πλοίο-φάντασμα μετά από 116 χρόνια

Ενα πλοίο ηλικίας 127 ετών βρήκαν βυθισμένο στη λίμνη Μίσιγκαν στις βόρεις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, δύτες, το οποίο άνηκε στον Εντουαρντ Γκίφορντ Κρόσμπι, έναν εκ των θυμάτων του Τιτανικού.

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι δύτες όταν αντίκρισαν το John V. Moran, ένα πλοίο, το οποίο σύμφωνα με όσα έχουν καταγραφεί, βυθίστικε πριν από 116 χρόνια. Το παράδοξο είναι πως από το συγκεκριμένο πλοίο έλειπε μόνο το φουγάρο ενώ όλα τα υπόλοιπα σημεία του, όπως το κατάρτι, οι άγκυρες και τα παράθυρα ήταν ανέπαφα.

Το πλοίο βυθίστηκε μόλις 11 χρόνια μετά την κατασκευή του όταν άρχισε να μπάζει νερά, έπειτα από πρόσκρουση σε παγόβουνο ενώ τα 24 άτομα του πληρώματος, σώθηκαν από ένα άλλο πλοίο που έπλεε στην περιοχή.

Σύμφωνα με το Grand Rapids Press και όπως σημειώνει η ιστοσελίδα «Mirror», ο ιδιοκτήτης του, ο οποίος λίγα χρόνια αργότερα έχασε τη ζωή του στον Τιτανικό, δεν βρισκόταν στο πλοίο, στην τελευταία και μοιραία διαδρομή του.

Πηγή: iefimerida.gr 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top