ΚΟΣΜΟΣ

Κόκκινος συναγερμός στην Ολλανδία – Φονική σφοδρή καταιγίδα

Κόκκινος συναγερμός στην Ολλανδία – Φονική σφοδρή καταιγίδα

Τουλάχιστον ένας άνθρωπος σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια της σφοδρότερης καταιγίδας που έχει πλήξει την Ολλανδία το μήνα Ιούλιο προκαλώντας καθυστερήσεις στις πτήσεις και προβλήματα στις οδικές και σιδηροδρομικές συγκοινωνίες.

Καθυστερήσεις υπήρξαν σε δεκάδες πτήσεις στο αεροδρόμιο Σίπχολ του Άμστερνταμ και οι αρχές προειδοποίησαν τους ταξιδιώτες να αποφύγουν τις μετακινήσεις στο οδικό δίκτυο καθώς ισχυροί άνεμοι και καταρρακτώδεις βροχές σαρώνουν την χώρα, με αποτέλεσμα η μετεωρολογική υπηρεσία να εκδώσει"κόκκινο" συναγερμό.

Τα δρομολόγια των τρένων ανεστάλησαν στον Κεντρικό Σιδηροδρομικό Σταθμό του Άμστερνταμ όπως και εκείνα των τραμ κατά μήκος της πόλης. Πολλοί δρόμοι είναι απροσπέλαστοι λόγω των δέντρων που ξεριζώθηκαν σε πολλές περιοχές της χώρας.

Ένας οδηγός έχασε την ζωή τους στην επαρχία Γκέλντερλαντ στο ανατολικό τμήμα της πόλης όταν ένα δέντρο καταπλάκωσε το όχημά του, ενώ υπάρχουν αναφορές για πολλούς τραυματίες σε διάφορες πόλεις.

Οι άνεμοι πνέουν με ταχύτητα έως 121 χλμ/ ώρα στις παράκτιες περιοχές και η καταιγίδα αυτή είναι η σφοδρότερη που έχει πλήξει την χώρα το μήνα Ιούλιο από το 1901, όταν ξεκίνησε η καταγραφή των ακραίων φαινομένων.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μονή Αββακούμ: Επιμένει ο Βαβούσκος για εσφαλμένη διαδικασία – Ποια επιλογή τους απομένει

Τροχαίο στο Παραλίμνι: Σοκάρουν οι φωτογραφίες από το όχημα που οδηγούσε ο 53χρονος τραυματίας

Έφη Ξάνθου: Το παρασκήνιο της παραίτησης και... η διαρροή - Το κόμμα που συμπαθεί και «το μόνο σίγουρο»

ΣΥΟΠ: Τι αλλάζει στη διάρκεια υπηρεσίας και τις μισθολογικές κλίμακες - Τα νέα επιδόματα στην ΕΦ

Σε λειτουργία ακόμα δύο σημεία φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων στη Λευκωσία - Δείτε φωτογραφίες

Eurovision 2024: «Μας την είπαν» οι Σουηδοί – Η αναφορά στην Κύπρο σε τραγούδι – Βίντεο



Με πανό έξω από το Δικαστήριο για την υπόθεση Θανάση: «Είναι και δικό μας παιδί» - Δεν εντοπίστηκε το κινητό του μέχρι σήμερα

Με πανό έξω από το Δικαστήριο για την υπόθεση Θανάση: «Είναι και δικό μας παιδί» - Δεν εντοπίστηκε το κινητό του μέχρι σήμερα

Στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, η διαδικασία της απόφασης για την τρίτη θανατική ανάκριση, για τα αίτια θανάτου του Θανάση Νικολάου, ο οποιος είχε εντοπιστεί νεκρός στις 29 Σεπτεμβρίου του 2005 κάτω από την γέφυρα της Άλασσας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top