Νέα υπόθεση δηλητηρίασης ζώων διερευνά η Αστυνομία - Έβαλαν αυγά με δηλητήριο κοντά σε κλουβί με κόκορα

Νέα υπόθεση δηλητηρίασης ζώων διερευνά η Αστυνομία - Έβαλαν αυγά με δηλητήριο κοντά σε κλουβί με κόκορα

Έρευνα για εντοπισμό του ατόμου ή των ατόμων που τοποθέτησαν στην περιοχή του Κούρρη δολώματα με αποτέλεσμα τη δηλητηρίαση δύο ζώων, διεξάγει η Αστυνομία.

Τα ζώα, ένας σκύλος και μια αλεπού εντοπίστηκαν νεκρά από μέλη της αστυνομίας, έπειτα από καταγγελία πολίτη, χθες το μεσημέρι στην κοίτη του ποταμού Κούρρη. Σύμφωνα με την Αστυνομία, στην περιοχή εντοπίστηκε σε κλουβί ένας πετεινός, ο οποίος φαίνεται ότι τοποθετήθηκε από τους δράστες εσκεμμένα εκεί για να παρασύρει τα ζώα. Δίπλα από το κλουβί του πετεινού εντοπίστηκαν δύο αυγά που φαίνεται ότι περιείχαν δηλητήριο.

Τα νεκρά ζώα, ο πετεινός και τα αυγά παραλήφθηκαν για εξετάσεις. Τα ακριβή αίτια θανάτου των ζώων θα διαπιστωθούν από νεκροτομή η οποία θα διενεργηθεί την ερχόμενη Δευτέρα, από λειτουργούς των κτηνιατρικών υπηρεσιών.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE