Γιώργος Μαχαλεκίδης - Μιχαέλλα Κωνσταντίνου: Οι πρώτες φωτογραφίες του παραμυθένιου γάμου του ζευγαριού - Βίντεο

Γιώργος Μαχαλεκίδης - Μιχαέλλα Κωνσταντίνου: Οι πρώτες φωτογραφίες του παραμυθένιου γάμου του ζευγαριού - Βίντεο

Έναν παραμυθένιο γάμο έκανε το ζευγάρι!

Tα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε χθες Σάββατο 26/07 ο βραβευμένος Κύπριος γυμναστής Γιώργος Μαχαλεκίδης με την εκλεκτή της καρδιάς του Μιχαέλλα, κόρη του ιδιοκτήτη του καναλιού Extra της Λεμεσού Κούλλη Κωνσταντίνου.
Οι κουμπάροι ήταν οι Μιχάλης Κωνσταντίνου και η Νάταλυ Περικλέους.
Το ζευγάρι μετά από αρκετό καιρό σχέσης αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα και να ζήσει την ομορφότερη μέρα της ζωής του στον ιερό ναι Παναγιάς Χρυσαιφυλιώτισσας.
Tα πάντα ήταν υπό την επίβλεψη του γνωστού και πετυχημένου διακοσμητή Ρόη Ηροδόρου με το θέμα του γάμου να είναι η Cinderella.
Να τους ευχηθούμε να είναι πάντα αγαπημένοι και σύντομα και ένα μωράκι.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΊΝΤΕΟ ΣΤΟ LIFENEWSCY.COM

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Πάμε σε νέα πενταμερή χωρίς κοινή βάση- Ο τουρκικός εκβιασμός σε πλήρη εξέλιξη

Κυπριακό: Πάμε σε νέα πενταμερή χωρίς κοινή βάση- Ο τουρκικός εκβιασμός σε πλήρη εξέλιξη

Η πενταμερής που προγραμματίζεται για το δεύτερο δεκαπενθήμερο Ιουλίου, δεν προοιωνίζεται θετική προοπτική με ουσία., αντιθέτως ως ένα ακόμη επεισόδιο στη μακρά σειρά των προσπαθειών που εκφυλίζονται, πριν καν ξεκινήσουν. Και η ευθύνη για αυτό, δεν βαραίνει «αμφότερες τις πλευρές», όπως συχνά ακούγεται από ξένους διπλωμάτες. Βαραίνει συγκεκριμένα την τουρκική πλευρά και τον κατοχικό ηγέτη, ως το φερέφωνο της Άγκυρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE