Σοβαρό τροχαίο στη Λάρνακα – Στην εντατική 59χρονος μοτοσικλετιστής – Η κατάσταση της υγείας του

Σοβαρό τροχαίο στη Λάρνακα – Στην εντατική 59χρονος μοτοσικλετιστής – Η κατάσταση της υγείας του

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, 59χρονος κάτοικος Λάρνακας, ο οποίος τραυματίστηκε σε νέα οδική σύγκρουση, που συνέβη τα ξημερώματα σήμερα στη Λάρνακα.

Η σύγκρουση συνέβη γύρω στις 4.25π.μ. σήμερα, στην οδό Σταδίου, στη Λάρνακα. Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, ο 59χρονος απώλεσε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας που οδηγούσε, με αποτέλεσμα αυτή να ανατραπεί στην άσφαλτο.

Τραυματισμένος ο 59χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου διασωληνώθηκε και κρατήθηκε για νοσηλεία στη μονάδα εντατικής θεραπείας. Η κατάσταση της υγείας του θεωρείται κρίσιμη.

Η Τροχαία Λάρνακας διερευνά τα αίτια της σύγκρουσης.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δολοφονία Δημοσθένους: Αποκαλυπτικές κινήσεις των δραστών μέρες πριν το έγκλημα

Δολοφονία Δημοσθένους: Αποκαλυπτικές κινήσεις των δραστών μέρες πριν το έγκλημα

Σοκαριστικές αποκαλύψεις φέρνουν στο φως οι έρευνες για τη δολοφονία του Σταύρου Δημοσθένους στη Λεμεσό.

BEST OF TOTHEMAONLINE