Θλίψη στο ΔΗΚΟ - «Έφυγε» από τη ζωή ο Αντιδήμαρχος Λευκωσίας Κώστας Μαυρίδης

Θλίψη στο ΔΗΚΟ - «Έφυγε» από τη ζωή ο Αντιδήμαρχος Λευκωσίας Κώστας Μαυρίδης

Με βαθύτατη θλίψη το ΔΗΚΟ αποχαιρετά τον Αντιδήμαρχο Λευκωσίας, Κώστα Μαυρίδη.

Είναι με βαθύτατη θλίψη που έχουμε πληροφορηθεί το θάνατο του συναγωνιστή, εν ενεργεία Αντιδημάρχου Λευκωσίας και μέλους της δημοτικής ομάδας του Δημοκρατικού Κόμματος, Κώστα Μαυρίδη.

Η οικογένεια του Δημοκρατικού Κόμματος έχασε σήμερα έναν άξιο αγωνιστή που επέδειξε διαχρονικά, πλούσια δράση στους εθνικούς και κοινωνικούς αγώνες της πατρίδας μας. Με ανιδιοτέλεια, ήταν πάντα πρόθυμος να βοηθήσει τον συνάνθρωπο του.

Ο Πρόεδρος, οι αξιωματούχοι, τα στελέχη και ο κόσμος του Δημοκρατικού Κόμματος, εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης κ. Τουφάν ‘Ερχιουρμαν θα συναντηθούν την Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2026, στις 16:00, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, κατόπιν σχετικής συνεννόησης των διαπραγματευτών των δύο πλευρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE