Θλίψη στο ΔΗΚΟ - «Έφυγε» από τη ζωή ο Αντιδήμαρχος Λευκωσίας Κώστας Μαυρίδης

Θλίψη στο ΔΗΚΟ - «Έφυγε» από τη ζωή ο Αντιδήμαρχος Λευκωσίας Κώστας Μαυρίδης

Με βαθύτατη θλίψη το ΔΗΚΟ αποχαιρετά τον Αντιδήμαρχο Λευκωσίας, Κώστα Μαυρίδη.

Είναι με βαθύτατη θλίψη που έχουμε πληροφορηθεί το θάνατο του συναγωνιστή, εν ενεργεία Αντιδημάρχου Λευκωσίας και μέλους της δημοτικής ομάδας του Δημοκρατικού Κόμματος, Κώστα Μαυρίδη.

Η οικογένεια του Δημοκρατικού Κόμματος έχασε σήμερα έναν άξιο αγωνιστή που επέδειξε διαχρονικά, πλούσια δράση στους εθνικούς και κοινωνικούς αγώνες της πατρίδας μας. Με ανιδιοτέλεια, ήταν πάντα πρόθυμος να βοηθήσει τον συνάνθρωπο του.

Ο Πρόεδρος, οι αξιωματούχοι, τα στελέχη και ο κόσμος του Δημοκρατικού Κόμματος, εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αρχηγός Αστυνομίας για «Σάντυ»: «Βρισκόμαστε στον πυρήνα της υπόθεσης – Κανένα πρόσωπο δεν είναι υπεράνω του νόμου»

Αρχηγός Αστυνομίας για «Σάντυ»: «Βρισκόμαστε στον πυρήνα της υπόθεσης – Κανένα πρόσωπο δεν είναι υπεράνω του νόμου»

Με βάση τα στοιχεία (σε ότι αφορά την υπόθεση «Σάντη»), η Αστυνομία έχει προχωρήσει ουσιαστικά στην εξέταση της υπόθεσης και βρίσκεται ήδη στον πυρήνα της διερεύνησης, δήλωσε ο Αρχηγός της Αστυνομίας Θεμιστός Αρναούτης, σημειώνοντας παράλληλα ότι «κανένα πρόσωπο δεν βρίσκεται υπεράνω του νόμου και υπεράνω της διαδικασίας, όπως και κανένα πρόσωπο δεν μπορεί να στοχοποιείται χωρίς τεκμήρια».

BEST OF TOTHEMAONLINE