Θλίψη στο ΔΗΚΟ - «Έφυγε» από τη ζωή ο Αντιδήμαρχος Λευκωσίας Κώστας Μαυρίδης

Θλίψη στο ΔΗΚΟ - «Έφυγε» από τη ζωή ο Αντιδήμαρχος Λευκωσίας Κώστας Μαυρίδης

Με βαθύτατη θλίψη το ΔΗΚΟ αποχαιρετά τον Αντιδήμαρχο Λευκωσίας, Κώστα Μαυρίδη.

Είναι με βαθύτατη θλίψη που έχουμε πληροφορηθεί το θάνατο του συναγωνιστή, εν ενεργεία Αντιδημάρχου Λευκωσίας και μέλους της δημοτικής ομάδας του Δημοκρατικού Κόμματος, Κώστα Μαυρίδη.

Η οικογένεια του Δημοκρατικού Κόμματος έχασε σήμερα έναν άξιο αγωνιστή που επέδειξε διαχρονικά, πλούσια δράση στους εθνικούς και κοινωνικούς αγώνες της πατρίδας μας. Με ανιδιοτέλεια, ήταν πάντα πρόθυμος να βοηθήσει τον συνάνθρωπο του.

Ο Πρόεδρος, οι αξιωματούχοι, τα στελέχη και ο κόσμος του Δημοκρατικού Κόμματος, εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νίκος Τορναρίτης στον δρόμο του Χριστοδουλίδη - Ο διορισμός που ανοίγει νέο πολιτικό κεφάλαιο

Νίκος Τορναρίτης στον δρόμο του Χριστοδουλίδη - Ο διορισμός που ανοίγει νέο πολιτικό κεφάλαιο

Με το βλέμμα στο Κυπριακό, αλλά και με φόντο τις προεδρικές του 2028, ο διορισμός του Νίκου Τορναρίτη από τον Νίκο Χριστοδουλίδη, δύσκολα περνά απαρατήρητος. Από οι πρώτες πολιτικές αντιδράσεις, δείχνουν πως το θέμα δεν θα μείνει μόνο στο Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE