Ιωάννα Τούνη: Η πρόταση που δέχτηκε για πρότζεκτ που δεν έγινε ποτέ ξανά στην Ελλάδα

Ιωάννα Τούνη: Η πρόταση που δέχτηκε για πρότζεκτ που δεν έγινε ποτέ ξανά στην Ελλάδα

Η Ιωάννα Τούνη έχει μετά 1 εκατομμύριο ακολούθους στο Instagram και είναι η γυναίκα που επέλεξε να προσεγγίσει εταιρεία παραγωγής για τηλεοπτικό σόου που θα αφορά influencers.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Γεια σου» στον ΣΚΑΪ «έχουν γίνει διερευνητικές επαφές για ένα νέο κόνσπετ που σκέφτονται από εταιρεία παραγωγής, που θέλουν να το αναλάβει να το παρουσιάσει η Ιωάννα Τούνη. Το κόνσεπτ αφορά influencers, δεν το έχουμε ξαναδεί στην Ελλάδα. Θα είναι ένα πρωτότυπο κόνσεπτ που θα έχει επίκεντρο του influencers. Ακόμη δεν έχει κατατεθεί ολοκληρωμένη η πρόταση, αλλά σίγουρα σκέφτονται την Ιωάννα Τούνη ως πρώτο όνομα για την παρουσίαση».

Διαβάστε τη συνέχεια στο LifeNewsCy.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Εθνικό Συμβούλιο: «Δεν υπάρχει επιλεκτική ανάγνωση των ψηφισμάτων» - Αποτίμησαν τα αποτελέσματα της συνάντησης ΠτΔ-Έρχιουρμαν

Εθνικό Συμβούλιο: «Δεν υπάρχει επιλεκτική ανάγνωση των ψηφισμάτων» - Αποτίμησαν τα αποτελέσματα της συνάντησης ΠτΔ-Έρχιουρμαν

Χαιρετίζουμε τη χθεσινή αναφορά στο κοινό ανακοινωθέν στα ψηφίσματα του ΣΑ των ΗΕ, μια αναφορά που αποτελεί προσήλωση στο διεθνές δίκαιο την οποία επιδιώκουμε και θεωρούμε ως θωράκιση και πυξίδα, είπε απόψε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE