Πάφος: Κατεδαφίζεται το περίφημο Ουζερί γνωστού πεντάστερου ξενοδοχείου – Είναι παράνομο

Πάφος: Κατεδαφίζεται το περίφημο Ουζερί γνωστού πεντάστερου ξενοδοχείου – Είναι παράνομο

Στην κατεδάφιση ξύλινης πλατφόρμας [τύπου deck] η οποία βρίσκεται πάνω ακριβώς απο τη θάλασσα και ανήκει σε γνωστό ξενοδοχείο επί της λεωφόρου Ποσειδώνος στην Κάτω Πάφο προχωράει απο εβδομάδας ο Δήμος Πάφουλόγω του ότι δεν έχει καμία απολύτως σχετική άδεια για να βρίσκεται εκεί και πολύ περισσότερο για να φιλοξενεί κόσμο και να λειτουργεί ως Ουζερί.

Όπως το PafosPress αποκαλύπτει σήμερα το γνωστό Ουζερί το οποίο αποτελεί σημείο συνάντησης αρκετών Παφιτών τα τελευταία χρόνια θα πάψει να υφίσταται με τη σημερινή του μορφή μέσα στα πλαίσια της αυστηρής εφαρμογής της κείμενης Νομοθεσίας και την υλοποίησή της μετά τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου.

Να σημειωθεί ότι ο Δήμος Πάφου κρίνει ως παράνομη ή καλύτερα μη αδειούχα την ύπαρξη της ξύλινης πλατφόρμας και όχι της επιχείρησης αυτής κάθε αυτής ή της λειτουργίας της που έτσι και αλλιώς υποστηρίζεται απο το πεντάστερο ξενοδοχείο.

Περισσότερα εδώ 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φόνος στη Χλώρακα: Θύμα 34χρονη γυναίκα - Αποκλείστηκε η σκηνή – Σπεύδουν ιατροδικαστές - Και απόπειρα φόνου κατά 14χρονου

Φόνος στη Χλώρακα: Θύμα 34χρονη γυναίκα - Αποκλείστηκε η σκηνή – Σπεύδουν ιατροδικαστές - Και απόπειρα φόνου κατά 14χρονου

Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση φόνου εκ προμελέτης με θύμα μια 34χρονη γυναίκα και απόπειρα φόνου εναντίον 14χρονου, αδικήματα τα οποία διαπράχθηκαν σήμερα γύρω στις 17:30 σε διαμέρισμα στη Χλώρακα.

BEST OF TOTHEMAONLINE