Ιωάννα Τούνη: «Χίλια μπράβο στις μαμάδες, δεν ήξερα τι τραβάτε...» - «Περνάω μια περίεργη φάση»

Ιωάννα Τούνη: «Χίλια μπράβο στις μαμάδες, δεν ήξερα τι τραβάτε...» - «Περνάω μια περίεργη φάση»

Μανούλα έγινε πρόσφατα η Ιωάννα Τούνη. Η γνωστή influencer και επιχειρηματίας έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και από τότε ζει μοναδικές στιγμές.

Μάλιστα, δε διστάζει να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους τις δυσκολίες με τις οποίες έρχεται αντιμέτωπη και τη νέα καθημερινότητα, στην οποία πρέπει να προσαρμοστεί.

Το μεσημέρι του Σαββάτου (28/1), η Ιωάννα Τούνη έκανε ένα στόρυ και αναφέρθηκε στον θηλασμό.

Όπως τόνισε είναι ό,τι πιο δύσκολο έχει κάνει στη ζωή της και έδωσε συγχαρητήρια στις μαμάδες, που θηλάζουν.

Δείτε το βίντεο στο LifeNewsCy.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE:  Βρετανικά μαχητικά Typhoon και F-35 πραγματοποίησαν αποστολές στην Κύπρο -«Είμαι ακόμα ζωντανός» απαντά ο Νετανιάχου στις φήμες για τον θάνατό του

LIVE: Βρετανικά μαχητικά Typhoon και F-35 πραγματοποίησαν αποστολές στην Κύπρο -«Είμαι ακόμα ζωντανός» απαντά ο Νετανιάχου στις φήμες για τον θάνατό του

Με νέους βομβαρδισμούς για… πλάκα στο νησί του Ιράν Χαργκ απείλησε ο Ντόναλντ Τραμπ, ένα 24ωρο μετά τις αμερικανικές επιθέσεις που έπληξαν στρατιωτικούς στόχους στο στρατηγικής σημασίας νησί και ενώ ο πόλεμος εισέρχεται στην 16η μέρα του. «Όχι» Τραμπ σε έναρξη συνομιλιών για τερματισμό του πολέμου - Ισραήλ και Λίβανος θα πραγματοποιήσουν συνομιλίες σε Παρίσι ή Κύπρο - «Πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία στα Στενά του Ορμούζ» λέει ο Τραμπ.

BEST OF TOTHEMAONLINE