Ιωάννα Τούνη: «Χίλια μπράβο στις μαμάδες, δεν ήξερα τι τραβάτε...» - «Περνάω μια περίεργη φάση»

Ιωάννα Τούνη: «Χίλια μπράβο στις μαμάδες, δεν ήξερα τι τραβάτε...» - «Περνάω μια περίεργη φάση»

Μανούλα έγινε πρόσφατα η Ιωάννα Τούνη. Η γνωστή influencer και επιχειρηματίας έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και από τότε ζει μοναδικές στιγμές.

Μάλιστα, δε διστάζει να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους τις δυσκολίες με τις οποίες έρχεται αντιμέτωπη και τη νέα καθημερινότητα, στην οποία πρέπει να προσαρμοστεί.

Το μεσημέρι του Σαββάτου (28/1), η Ιωάννα Τούνη έκανε ένα στόρυ και αναφέρθηκε στον θηλασμό.

Όπως τόνισε είναι ό,τι πιο δύσκολο έχει κάνει στη ζωή της και έδωσε συγχαρητήρια στις μαμάδες, που θηλάζουν.

Δείτε το βίντεο στο LifeNewsCy.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης από Βουδαπέστη: 8 προτάσεις για μια ισχυρή Ευρώπη και στο βάθος… Γάζα και Κυπριακό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης από Βουδαπέστη: 8 προτάσεις για μια ισχυρή Ευρώπη και στο βάθος… Γάζα και Κυπριακό

Ως ένα από τα σημαντικότερα άτυπα Συμβούλια της Ευρωπαϊκής Ένωσης χαρακτήρισε τη σημερινή άτυπη Σύνοδο της ΕΕ στο Άλντεν Μπίσεν, στο Βέλγιο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, δηλώνοντας ότι προσέρχεται με οκτώ συγκεκριμένες προτάσεις της Κυπριακής Δημοκρατίας για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της ΕΕ και με στόχο τη λήψη αποφάσεων με σαφή χρονοδιαγράμματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE