Έμαθε να ζει με τα προβλήματα, πάει για το διπλό - Το πλάνο του Γιανέφσκι

Έμαθε να ζει με τα προβλήματα, πάει για το διπλό - Το πλάνο του Γιανέφσκι

Πάει ξανά με ένα… κάρο αγωνιστικά προβλήματα η ΑΕΛ για την αναμέτρηση με τη Νέα Σαλαμίνα στο «Αμμόχωστος». Ωστόσο, στο γαλαζοκίτρινο στρατόπεδο, έχουν μάθει να ζουν μ’ αυτά, χάρις στον τρόπο που προσεγγίζει την κατάσταση ο προπονητής τους Τσέντομιρ Γιαννέφσκι.

Τον Κέβιν Μιραλάς, τον έχει συμπεριλάβει στην αποστολή, αλλά το πιθανότερο είναι να μην χρησιμοποιήσει για προληπτικούς λόγους.

Η ομάδα της Λεμεσού, θα κυνηγήσει το διπλό απέναντι στους ερυθρόλευκους, για να διατηρηθεί με αξιώσεις σε τροχιά διεκδίκησης εισόδου στο πρώτο γκρουπ με την λήξη της κανονικής περιόδου. Θα έχει την συμπαράσταση χιλίων περίπου οπαδών της, στο πέταλο του γηπέδου των Αμμοχωστιανών.

Διαβάστε περισσότερα στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Η αινιγματική απάντηση Χριστοδουλίδη - Δεν διέψευσε τα σενάρια

Ανασχηματισμός: Η αινιγματική απάντηση Χριστοδουλίδη - Δεν διέψευσε τα σενάρια

Με τη φράση ότι «οι ανασχηματισμοί δεν εξαγγέλλονται, αλλά ανακοινώνονται», απάντησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στα σενάρια για επικείμενες αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα εντός Αυγούστου, αποφεύγοντας να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τις σχετικές πληροφορίες και τις διαρροές ονομάτων. Την ίδια ώρα, έστρεψε την προσοχή στο Κυπριακό, το οποίο χαρακτήρισε ύψιστη προτεραιότητα, ανακοινώνοντας ότι έχει ήδη αρχίσει σε τεχνοκρατικό επίπεδο η προεργασία με τα Ηνωμένα Έθνη για τη σύγκληση μιας διευρυμένης διάσκεψης.