Μαχαιρώματα σε νυχτερινό κέντρο στη Λευκωσίας – Τραυματίστηκαν φρουρός ασφαλείας και θαμώνας – Απόπειρα φόνου διερευνά η Αστυνομία

Μαχαιρώματα σε νυχτερινό κέντρο στη Λευκωσίας – Τραυματίστηκαν φρουρός ασφαλείας και θαμώνας – Απόπειρα φόνου διερευνά η Αστυνομία

Σε απόπειρα φόνου εξελίχθηκε συμπλοκή, που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής (29/1) σε νυχτερινό κέντρο, στη Λευκωσία. Κατά τη διάρκεια της τραυματίστηκαν δύο πρόσωπα, τα οποία νοσηλεύονται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, με τραύματα από μαχαίρι.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 3.15π.μ. σήμερα, λήφθηκε μήνυμα στην Αστυνομία, για συμπλοκή σε νυχτερινό κέντρο, στη Λευκωσία. Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν άμεσα στη σκηνή, όπου εντόπισαν δύο τραυματίες, ηλικίας 38 και 24 ετών.

Οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου διαπιστώθηκε ότι έφεραν τραύματα από μαχαίρι και κρατήθηκαν για νοσηλεία. Η κατάσταση της υγείας τους περιγράφεται ως σταθερή.

Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας, εξασφαλίστηκε μαρτυρία σύμφωνα με την οποία ο 24χρονος, ο οποίος ήταν θαμώνας του νυκτερινού κέντρου, είχε διαπληκτιστεί με άγνωστο πρόσωπο, το οποίο φέρεται να τον τραυμάτισε με μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα. Ο 38χρονος, ο οποίος εργαζόταν ως φρουρός ασφαλείας στο συγκεκριμένο υποστατικό, πλησίασε τους δύο άνδρες για να επιληφθεί της κατάστασης, ωστόσο ο άγνωστος φέρεται να του κάρφωσε το μαχαίρι στο στήθος και ακολούθως να τράπηκε σε φυγή.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE