ΔΗΣΥ: «Δεν έχει τέλος η κατηφόρα του ΑΚΕΛ» - «Εγκαίνια θα κάνει και ο Αβέρωφ ως ο επόμενος Πρόεδρος»

ΔΗΣΥ: «Δεν έχει τέλος η κατηφόρα του ΑΚΕΛ» - «Εγκαίνια θα κάνει και ο Αβέρωφ ως ο επόμενος Πρόεδρος»

«Πυρά» κατά του ΑΚΕΛ εξαπολύει ο ΔΗΣΥ, με αφορμή την ανακοίνωση της Τοπικής Επιτροπής του κόμματος στην Λάρνακα, σε σχέση με τα εγκαίνια του Πυροσβεστικού Σταθμού στο Βασιλικό.

Αυτούσια η ανακοίνωση του ΔΗΣΥ:

Προσπαθώντας οι πολίτες να καταλάβουν που είναι το τέλος της κατηφόρας του ΑΚΕΛ διαπιστώνουν ότι αυτή δεν έχει τέλος.

Δεν μπορεί να εξηγηθεί αλλιώς το γιατί τους φταίει ακόμη και το ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εγκαινιάζει έργα κοινωφελή που ολοκληρώθηκαν και παραδίνονται στην κοινωνία στην οποία και ανήκουν.

Είναι καιρός να καταπολεμήσει το ΑΚΕΛ τα σύνδρομά του διότι οφείλουμε να τους ενημερώσουμε ότι εγκαίνια έργων θα κάνει και ο Αβέρωφ Νεοφύτου ως ο επόμενος Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Σαφές μήνυμα ότι το θέμα του Επισκόπου Τυχικού δεν θα απασχολήσει την επόμενη συνεδρία της Ιεράς Συνόδου στις 23 Ιουνίου έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος, απορρίπτοντας παράλληλα τα περί άδικης δίκης που προβάλλουν υποστηρικτές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE