Σοβαρό τροχαίο στη Λεμεσό - Έκλεισαν και οι δύο λωρίδες στον αυτοκινητόδρομο για έρευνα

Σοβαρό τροχαίο στη Λεμεσό - Έκλεισαν και οι δύο λωρίδες στον αυτοκινητόδρομο για έρευνα

Τροχαίο συνέβη χθες αργά το βράδυ στην επαρχία Λεμεσού με αποτέλεσμα ο δρόμος να κλείσει.

Όπως ανακοίνωσε στις 6:15 το πρωί η Αστυνομία, λόγω σοβαρής οδικής σύγκρουσης που συνέβη στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου, μετά την έξοδο για Παραμάλι, έχουν κλείσει οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας. Ο δρόμος έκλεισε για έρευνες από την Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων.
 
Οι οδηγοί που κατευθύνονται προς Πάφο θα χρησιμοποιούν την έξοδο Παραμαλίου. Προτρέπονται οι οδηγοί να είναι προσεκτικοί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Το Ισραήλ χτυπά τις πετρελαϊκές εγκαταστάσεις της Τεχεράνης και τον Λίβανο - Πόλεμο 6 μηνών λέει ότι μπορεί ν’ αντέξει το Ιράν

LIVE: Το Ισραήλ χτυπά τις πετρελαϊκές εγκαταστάσεις της Τεχεράνης και τον Λίβανο - Πόλεμο 6 μηνών λέει ότι μπορεί ν’ αντέξει το Ιράν

Ξημέρωσε η 9η ημέρα πολέμου ενώ σειρήνες αντιαεροπορικού συναγερμού ήχησαν και σήμερα το πρωί στο βόρειο και το νότιο Ισραήλ προειδοποιώντας για εισερχόμενους πυραύλους από το Ιράν. Οι αντιμαχόμενες πλευρές κλιμακώνουν τις επιθέσεις τους και οι νεκροί αυξάνονται. Εκτός από στρατιωτικούς στόχους, χτυπήματα υπήρξαν εντός του Ιράν τόσο σε υποδομές και ενεργειακές εγκαταστάσεις, αλλά και σε πολυσύχναστους τουριστικούς προορισμούς. Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE