Νέα ημερομηνία για την υπόθεση Al Jazeera

Νέα ημερομηνία για την υπόθεση Al Jazeera

Ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου, που συνεδριάζει στη Λευκωσία, εμφανίζονται σήμερα (30/01) οι τρεις κατηγορούμενοι στην ποινική υπόθεση, που αφορά τόσο στο ρεπορτάζ του δημοσιογραφικού δικτύου Al Jazeera, όσο και σε γεγονότα στο πλαίσιο των κατ’ εξαίρεση πολιτογραφήσεων αλλοδαπών επενδυτών και επιχειρηματιών, βάσει του πορίσματος που ετοίμασε η Επιτροπή Νικολάτου.

Νέα αναβολή πήρε την τελευταία φορά η ποινική υπόθεση για ιατρικούς λόγους της Κατηγορούσας Αρχής, Έλλη Παπαγαπίου.

Κατηγορούμενοι στην υπόθεση είναι ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, Δημήτρης Συλλούρης, ο πρώην βουλευτής του ΑΚΕΛ, Χριστάκης Τζιοβάνη, ο Δικηγόρος, Αντρέας Πιττάτζης και ο εκ των διευθυντικών στελεχών της εταιρείας του κ. Τζιοβάνη, Αντώνης Αντωνίου.

Σήμερα αναμένεται να απαντήσει η κατηγορούσα Αρχή επί των προδικαστικών ενστάσεων για Δημήτρη Συλλούρη, Χριστάκη Τζιοβάνη και Αντώνη Αντωνίου, ενώ για τον Αντρέα Πιττάτζη η υπόθεση ορίστηκε για ακρόαση στις 8 και 9 Μαρτίου του 2023.

Δείτε όσα έγιναν στην εξέλιξη της διαδικασίας:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Τα στρατόπεδα στήνονται και οι συμμαχίες δοκιμάζονται -Το πολιτικό αυτογκόλ του ΔΗΣΥ- Σε αναζήτηση υποψηφίου το ΑΚΕΛ

Προεδρικές 2028: Τα στρατόπεδα στήνονται και οι συμμαχίες δοκιμάζονται -Το πολιτικό αυτογκόλ του ΔΗΣΥ- Σε αναζήτηση υποψηφίου το ΑΚΕΛ

Η πολιτική σκακιέρα στην Κύπρο έχει αρχίσει να θυμίζει παρτίδα, στην οποία κανείς, δεν θέλει να αποκαλύψει τα χαρτιά του, αλλά όλοι έχουν ήδη αρχίσει να μετρούν τις κινήσεις των αντιπάλων.

BEST OF TOTHEMAONLINE