Θανατηφόρο 34χρονης: Δόθηκε στη κυκλοφορία ο αυτοκινητόδρομος

Θανατηφόρο 34χρονης: Δόθηκε στη κυκλοφορία ο αυτοκινητόδρομος

Στην κυκλοφορία δόθηκαν, γύρω στις 10 το πρωί και οι δύο λωρίδες του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού-Πάφου, οι οποίες είχαν κλείσει λόγω του θανατηφόρου δυστυχήματος, με θύμα 34χρονη αλλοδαπή.

Να υπενθυμίσουμε ότι, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, η 34χρονη έχασε τον έλεγχο του οχήματος που οδηγούσε, με αποτέλεσμα να εμπλακεί σε τροχαίο και να αφήσει την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE