Φρέσκο: Έσπασε η καρέκλα και έπεσε κάτω η Καγκελάριος – Νόμιζαν όλοι ότι λιποθύμησε!

Φρέσκο: Έσπασε η καρέκλα και έπεσε κάτω η Καγκελάριος – Νόμιζαν όλοι ότι λιποθύμησε!

Ατύχημα είχε το Σάββατο η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ, κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ Βάγκνερ, στο Bayreuth της Γερμανίας, όταν έσπασε η καρέκλα στην οποία καθόταν, σκορπώντας την ανησυχία σε όλους τους παρευρισκόμενους, όπως αναφέρει η εφημερίδα Bild.

Αρχικά, τόσο η ηλεκτρονική έκδοση της Bild, όσο και του Der Speigel, έκαναν λόγο για λιποθυμία της Γερμανίδας καγκελάριου, ωστόσο όπως αποδείχτηκε αργότερα η αιτία ήταν λιγότερο ανησυχητική.



Σύμφωνα με τα όσα μεταφέρουν τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης, η Μέρκελ χρειάστηκε περίπου δύο λεπτά, προκειμένου να μπορέσει να σταθεί και πάλι στα πόδια της.

Στο τραπέζι που καθόταν η Μέρκελ υπήρχε αρκετός κόσμος, ο οποίος έτρεξε να βοηθήσει την καγκελάριο, μεταξύ των οποίων και η υπουργός Πολιτισμού Μόνικα Γκρούτερς.

Πηγή: www.real.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επιμένει το ΔΗΚΟ για συμπόρευση με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Επιμένει το ΔΗΚΟ για συμπόρευση με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Σε πορεία βουλευτικών εκλογών αναμένεται να εισέλθουν τα κόμματα,αμέσως μετά το Πάσχα, έτσι ώστε να κλείσουν τα ψηφοδέλτια, όσο το δυνατό γρηγορότερα. Οι εσωτερικές διεργασίες έχουν ξεκινήσει με τις λεγόμενες ασκήσεις επί χάρτου και ονόματα, τα οποία πέφτουν στο τραπέζι.

BEST OF TOTHEMAONLINE