Μαρτυρίες εμπλέκουν γυναικείο χέρι πίσω από την κλοπή αγάλματος στην Πάφο - Καταζητείται 32χρονη

Μαρτυρίες εμπλέκουν γυναικείο χέρι πίσω από την κλοπή αγάλματος στην Πάφο - Καταζητείται 32χρονη

Μια 32χρονη γυναίκα καταζητεί η Αστυνομία Πάφου σε σχέση με την κλοπή του μπρούτζινου αγάλματος “Το κορίτσι με το χούλα χούπ” από παιδότοπο στην αγορά της Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μαρτυρίες και στοιχεία πιθανόν να συνδέουν την 32χρονη με την κλοπή. Εναντίον της εξασφαλίστηκε ένταλμα σύλληψης και καταζητείται.

Το μπρούντζινο άγαλμα δημιουργία της εικαστικού Γιώτας Ιωαννίδου κλάπηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου. Οι κινήσεις των δραστών είχαν καταγραφεί από κλειστά κυκλώματα καταστημάτων της περιοχής.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πόρισμα για videogate: Δεν προκύπτουν ποινικά αδικήματα – «Αερολογίες και φαφλατισμοί» όσα ακούγονται στο βίντεο

Πόρισμα για videogate: Δεν προκύπτουν ποινικά αδικήματα – «Αερολογίες και φαφλατισμοί» όσα ακούγονται στο βίντεο

Στόχος της παραγωγής και δημιουργίας του βίντεο φαίνεται να είναι να πληγεί η Κυπριακή Δημοκρατία, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Ποινικός Ανακριτής Ανδρέας Πασχαλίδης, ο οποίος παρέδωσε στον Γενικό Εισαγγελέα το πόρισμά του για τη γνωστή υπόθεση «videogate», τονίζοντας ότι από τη μέχρι σήμερα εξασφαλισθείσα μαρτυρία δεν προκύπτει παραβίαση του Ποινικού Κώδικα από τους εμπλεκόμενους Κύπριους «πρωταγωνιστές» του βίντεο.

BEST OF TOTHEMAONLINE