Μαρτυρίες εμπλέκουν γυναικείο χέρι πίσω από την κλοπή αγάλματος στην Πάφο - Καταζητείται 32χρονη

Μαρτυρίες εμπλέκουν γυναικείο χέρι πίσω από την κλοπή αγάλματος στην Πάφο - Καταζητείται 32χρονη

Μια 32χρονη γυναίκα καταζητεί η Αστυνομία Πάφου σε σχέση με την κλοπή του μπρούτζινου αγάλματος “Το κορίτσι με το χούλα χούπ” από παιδότοπο στην αγορά της Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μαρτυρίες και στοιχεία πιθανόν να συνδέουν την 32χρονη με την κλοπή. Εναντίον της εξασφαλίστηκε ένταλμα σύλληψης και καταζητείται.

Το μπρούντζινο άγαλμα δημιουργία της εικαστικού Γιώτας Ιωαννίδου κλάπηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου. Οι κινήσεις των δραστών είχαν καταγραφεί από κλειστά κυκλώματα καταστημάτων της περιοχής.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρία της Βουλής: Οδυσσέας άφησε υπονοούμενα για Χαραλαμπίδου – Απόλυτη απόρριψη Χρίστου σε Αννίτα και ΑΚΕΛ

Προεδρία της Βουλής: Οδυσσέας άφησε υπονοούμενα για Χαραλαμπίδου – Απόλυτη απόρριψη Χρίστου σε Αννίτα και ΑΚΕΛ

Τέσσερις ημέρες πριν από τις Βουλευτικές Εκλογές 2026, οι πολιτικοί αρχηγοί και εκπρόσωποι κομμάτων βρέθηκαν στο μεγάλο debate του Alpha Κύπρου, σε μια τηλεοπτική αναμέτρηση με εντάσεις, σπόντες και πολιτικά μηνύματα λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες. Η συζήτηση κινήθηκε από την οικονομία και το Κυπριακό μέχρι τις πιθανές συνεργασίες και την επόμενη Προεδρία της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE