Όλα για Μπρούνο στο… δώδεκα παρά κάτι!

Όλα για Μπρούνο στο… δώδεκα παρά κάτι!

Όπως έγραψε και χθες το Themasports, οι ιδιοκτήτες της Πάφου δεν τα παρατάνε για την περίπτωση του Μπρούνο Φελίπε. Φέρονται έτοιμοι να κάνουν έμβασμα ενός ποσού πέραν του ενός εκατομμυρίου ευρώ, στον λογαριασμό της Ομόνοιας.

Σε περίπτωση που δεν αποκτηθεί ο 28χρονος Βραζιλιάνος άσος, τότε θα πάρουν άλλον παίχτη για αντικατάσταση του Γουίλι Σεμέδο, ο οποίος πουλήθηκε πριν μερικά 24ωρα σε ομάδα του Αραβικού κόλπου.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για «Κράτος Μαφία»: Η Κυβέρνηση είναι απόλυτα δεσμευμένη στη διαφάνεια και στη λογοδοσία

ΠτΔ για «Κράτος Μαφία»: Η Κυβέρνηση είναι απόλυτα δεσμευμένη στη διαφάνεια και στη λογοδοσία

Στη βάση των ανακοινώσεων της Νομικής Υπηρεσίας, η Κυβέρνηση θα πράξει ό,τι χρειάζεται, πάντα στη βάση του Συντάγματος, για πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναφερόμενος στο θέμα του πορίσματος της Ανεξάρτητης Αρχής Κατά της Διαφθοράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE