Η προειδοποίηση τίθεται σε ισχύ από τις 7 το πρωί αύριο (1/2), μέχρι τις 19:00 το βράδυ της ίδιας ημέρας.
![](https://www.tothemaonline.com/img/path/fc036d40-4478-490f-b3c9-44cab016a0db_fnzjb7raqaecqol_1.png)
Πώς θα είναι ο καιρός τις επόμενες ημέρες
Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος, ενώ αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Στα ψηλότερα ορεινά θα πέσει χιόνι ή χιονόνερο. Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο τοπικά θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις, κυρίως το απόγευμα.
Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα συννεφιασμένος, ενώ αναμένονται μεμονωμένες βροχές και πιθανό και μεμονωμένες καταιγίδες.
Η θερμοκρασία την Τετάρτη αναμένεται να σημειώσει μικρή πτώση, ωστόσο μέχρι την Παρασκευή θα σημειώσει μικρή άνοδο, για να παραμείνει όμως, κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές για την εποχή.