Νέα κίτρινη προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες - Πότε τίθεται σε ισχύ

Νέα κίτρινη προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες - Πότε τίθεται σε ισχύ

Νέα κίτρινη προειδοποίηση εξέδωσε το Τμήμα Μετεωρολογίας για βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες.

Η προειδοποίηση τίθεται σε ισχύ από τις 7 το πρωί αύριο (1/2), μέχρι τις 19:00 το βράδυ της ίδιας ημέρας.

Πώς θα είναι ο καιρός τις επόμενες ημέρες 

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος, ενώ αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Στα ψηλότερα ορεινά θα πέσει χιόνι ή χιονόνερο. Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο τοπικά θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις, κυρίως το απόγευμα.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα συννεφιασμένος, ενώ αναμένονται μεμονωμένες βροχές και πιθανό και μεμονωμένες καταιγίδες.

Η θερμοκρασία την Τετάρτη αναμένεται να σημειώσει μικρή πτώση, ωστόσο μέχρι την Παρασκευή θα σημειώσει μικρή άνοδο, για να παραμείνει όμως, κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές για την εποχή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - «Hawkeye Strike»: Οι ΗΠΑ πλήττουν τον ISIS στη Συρία σε επιχείρηση εκδίκησης για τον θάνατο δύο Αμερικανών στρατιωτών

VIDEO - «Hawkeye Strike»: Οι ΗΠΑ πλήττουν τον ISIS στη Συρία σε επιχείρηση εκδίκησης για τον θάνατο δύο Αμερικανών στρατιωτών

Ο στρατός των ΗΠΑ εξαπέλυσε χθες μια μεγάλη στρατιωτική επιχείρηση στη Συρία, καταφέροντας πλήγματα σε περισσότερους από 70 στόχους του Ισλαμικού Κράτους, ως απάντηση στην επίθεση που είχε πραγματοποιηθεί στις 13 Δεκεμβρίου και είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο δύο Αμερικανών στρατιωτών και ενός διερμηνέα.

BEST OF TOTHEMAONLINE