Τραγωδία στη Λεμεσό - Επτάχρονο παιδάκι έχασε τις αισθήσεις του και απεβίωσε

Τραγωδία στη Λεμεσό - Επτάχρονο παιδάκι έχασε τις αισθήσεις του και απεβίωσε

Μεγάλη θλίψη προκαλεί η είδηση θανάτου ενός 7χρονου παιδιού, στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το παιδάκι ηλικίας επτά ετών, με καταγωγή από τη Ρωσία, ένιωσε αδιαθεσία ενώ βρισκόταν σε παιδότοπο, στην περιοχή της Γερμασόγειας και στη συνέχεια έχασε τις αισθήσεις του.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε το παιδάκι στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσου, όπου οι επί καθήκοντι ιατροί, παρά τις προσπάθειες, διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε η Αστυνομία, η οποία διερευνά υπόθεση αιφνίδιου θανάτου.

* Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE