ΔΙΕΘΝΗ

Χαμός σε πτήση στην Ινδία - Γυναίκα γρονθοκόπησε και έφτυσε αεροσυνοδούς

Χαμός σε πτήση στην Ινδία - Γυναίκα γρονθοκόπησε και έφτυσε αεροσυνοδούς

Το πλήρωμα μιας ινδικής αεροπορικής εταιρείας έδεσε μια Ιταλίδα στο κάθισμά της κατά τη διάρκεια μιας πτήσης, αφού φέρεται να γρονθοκόπησε ένα μέλος του προσωπικού και να έφτυσε ένα άλλο.

Η γυναίκα, η οποία ταξίδευε με πτήση της Vistara από το Άμπου Ντάμπι, συνελήφθη στη Βομβάη τη Δευτέρα και αργότερα αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση. Ο δικηγόρος της αρνήθηκε της κατηγορίες, λέγοντας ότι πρόκειται για «ψευδή ιστορία».

Ωστόσο, η αεροπορική εταιρεία τόνισε ότι το προσωπικό της αναγκάστηκε να συγκρατήσει τη γυναίκα για «συνεχή ατίθαση και βίαιη συμπεριφορά».

Σύμφωνα με τους Times of India μέλος του προσωπικού της Vistara ισχυρίστηκε ότι η επιβάτης τους γρονθοκόπησε και έφτυσε συνάδελφό τους.

Ο αεροσυνοδός κατήγγειλε ότι η παράξενη συμπεριφορά της γυναίκας δημιουργήθηκε μετά από παρατήρηση του πληρώματος ότι άφησε τη θέση της στην οικονομική για να καθίσει στην business class, ενώ, σύμφωνα με την ίδια καταγγελία η γυναίκα «γδύθηκε και γέμισε σκουπίδια το αεροπλάνο».

Ο δικηγόρος της γυναίκας, Πραμπχακάρ Τριπάθι, δήλωσε στο BBC ότι η γυναίκα «αισθανόταν άβολα» στη θέση που της είχε παραχωρηθεί και «ζήτησε να μετακινηθεί σε κενή θέση» και αυτό προκάλεσε «διαφωνία» με το πλήρωμα. Είπε ότι φέρεται επίσης να μην της επιτράπηκε να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα λόγω αναταράξεων.

«Αργότερα της επέτρεψαν να πάει στην τουαλέτα, αλλά την έδεσαν κατά την επιστροφή», δήλωσε ο Τριπάθι. Διέψευσε επίσης δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι η γυναίκα ήταν μεθυσμένη.

Ανώτερος αξιωματούχος της αστυνομίας της Βομβάης δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι η γυναίκα «συνελήφθη για κακή συμπεριφορά».

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top