Δεν το «έσωσαν» με Μπεσεντίν… Εξτρέμ θα πάρουν;

Δεν το «έσωσαν» με Μπεσεντίν… Εξτρέμ θα πάρουν;

Είναι διεθνής Ουκρανός ο Αρτέμ Μπεσεντίν, αλλά τον τελευταίο ενάμισι χρόνο οι επίσημες συμμετοχές του δεν ήταν παρά πολλές. Επικοινωνιακά δεν «γκέλαρε» στις τάξεις του κόσμου η μετεγγραφή του 26χρονου κεντρικού επιθετικού, προφανώς κινήθηκαν προς αυτή την κατεύθυνση, ύστερα από το… πρόσφατο ενδιαφέρον της ΑΕΛ.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι διεργασίες μεταξύ του ΔΗΚΟ και του Προεδρικού, μετά τη δημοσιοποίηση από την εφημερίδα Πολίτης της εμπιστευτικής επιστολής που απέστειλε ο πρόεδρος του κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη. Η υπόθεση, αποκτά πλέον ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα, καθώς νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι το απόγευμα η Γραμματεία του ΔΗΚΟ μεταβαίνει στο Προεδρικό Μέγαρο για άμεση συνάντηση, με τον Πρόεδρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE