LIKE ONLINE

Πάμελα Άντερσον: Το εξωφρενικά χαμηλό ποσοστό που λαμβάνει από τα δικαιώματα του «Baywatch»

Πάμελα Άντερσον: Το εξωφρενικά χαμηλό ποσοστό που λαμβάνει από τα δικαιώματα του «Baywatch»

Με αφορμή την πρεμιέρα ενός νέου ντοκιμαντέρ στο Netflix για τη ζωή της Pamela Anderson («Pamela: A Love Story») ο γιος της, Brandon Lee, αποκάλυψε ότι η μητέρα του είναι η μεγάλη αδικημένη από το «Baywatch». Από τα δικαιώματα της σούπερ επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς των 90s αμείβεται ετησίως με 4.000 δολάρια, όπως είπε ο Lee, εξαιτίας μιας διόλου συμφέρουσας συμφωνίας που είχε κάνει τότε η ίδια, ούσα νέα και άπειρη.

«Όταν ανατρέχω στο παρελθόν και βλέπω συμφωνίες του παρελθόντος και αμοιβές, σοκάρομαι από το πόσο την εκμεταλλεύονταν» δήλωσε ο 26χρονος, περιγράφοντας τη μητέρα του, της περιόδου 1992-1997 που γυρίστηκε η σειρά «σαν ένα νέο κορίτσι που έκανε μια κακή συμφωνία για μια μεγάλη σειρά στην οποία ήταν η μεγαλύτερη σταρ τότε».

Για να κάνει κάποιος τη σύγκριση, οι πρωταγωνιστές από τα «Φιλαράκια» – Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, David Schwimmer, Courteney Cox, Matthew Perry, Matt LeBlanc – συνεχίζουν να αμείβονται ετησίως με 20 εκατομμύρια ευρώ έκαστος, βάσει συμφωνίας που τούς έχει παραχωρήσει το 2% των δικαιωμάτων. Ενώ οι δημιουργοί μιας άλλης τηλεοπτικής σειράς της δεκαετίας του ‘90, με τίτλο «Seinfeld», οι Larry David και Jerry Seinfeld, εισπράττουν έως και 400 εκατομμύρια δολάρια για κάθε κύκλο αναμετάδοσής της.

ΠΗΓΗ: marieclaire

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top