Υπό κράτηση τα τέσσερα πρόσωπα που μαζεύτηκαν οπλισμένοι με ρόπαλα και έριχναν πέτρες έξω από οικία

Υπό κράτηση τα τέσσερα πρόσωπα που μαζεύτηκαν οπλισμένοι με ρόπαλα και έριχναν πέτρες έξω από οικία

Διάταγμα κράτησης για περίοδο τεσσάρων ημερών, σε τρεις 27χρονους και διήμερης κράτησης σε 24χρονο, εξέδωσε το επαρχιακό δικαστήριο Λεμεσού, σε σχέση με υπόθεση συνομωσίας προς διάπραξη πλημμελήματος, παράνομης συνάθροισης, κατοχής επιθετικού οργάνου και παρεμπόδισης αστυνομικού στην εκτέλεση των καθηκόντων του.

Οι τέσσερις συνελήφθηκαν το βράδυ της Τρίτης από μέλη της Αστυνομίας, στην περιοχή της λεωφόρου Γρίβα Διγενή, όταν ομάδα ατόμων κυκλοφορούσε κρατώντας ρόπαλα και προκαλούσε ανησυχία.

Νωρίτερα η Αστυνομία είχε κληθεί στην ίδια περιοχή, στην οδό Ιωάννη Πολέμη, όταν ομάδα ατόμων, που έφερε ρόπαλα, πετροβολούσε συγκεκριμένη οικία. Στην περίπτωση αυτή, οι συγκεντρωθέντες τράπηκαν σε φυγή με την άφιξη των περιπόλων της Αστυνομίας.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΕΛΚ: Πλήρη στήριξη σε Κύπρο έναντι της Τουρκίας- Θετικό μήνυμα για ένταξη στη Σένγκεν

ΕΛΚ: Πλήρη στήριξη σε Κύπρο έναντι της Τουρκίας- Θετικό μήνυμα για ένταξη στη Σένγκεν

Σαφή μηνύματα στήριξης προς την Κυπριακή Δημοκρατία, τόσο σε σχέση με το Κυπριακό και τις σχέσεις με την Τουρκία όσο και για την πορεία ένταξης της χώρας στη Ζώνη Σένγκεν, στέλνει το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα (ΕΛΚ), μέσα από τη διακήρυξη της Συνόδου Κορυφής του.

BEST OF TOTHEMAONLINE