Τροχαίο με μοτοσικλέτα στη Λευκωσία - Γυναίκα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο

Τροχαίο με μοτοσικλέτα στη Λευκωσία - Γυναίκα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο

Γύρω στις 16:00 το απόγευμα της Τετάρτης, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται , όχημα συγκρούστηκε με μηχανάκι μικρού κυβισμού στη Λεωφόρο Σταυρού, στο Στρόβολο.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναίκα οδηγός της μοτοσικλέτας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου υποβάλλεται σε εξετάσεις.

Λόγω της σύγκρουσης ο δρόμος έκλεισε για μικρό διάστημα με τα οχήματα να κατευθύνονται από τις Αρχές σε άλλη πάροδο, για διευκόλυνση της έρευνας και κυκλοφορίας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αστυνομία για υπόθεση Σάντυ: Καμία τεκμηρίωση για τις σοβαρές καταγγελίες - «Ψευδές και κατασκευασμένο» το αφήγημα

Αστυνομία για υπόθεση Σάντυ: Καμία τεκμηρίωση για τις σοβαρές καταγγελίες - «Ψευδές και κατασκευασμένο» το αφήγημα

Το πόρισμα της πολύμηνης αστυνομικής διερεύνησης για την υπόθεση «Σάντυ» και τις καταγγελίες που είχαν δημοσιοποιηθεί μέσω του δημοσιογράφου και συγγραφέα Μακάριου Δρουσιώτη παρουσιάστηκε την Πέμπτη σε δημοσιογραφική διάσκεψη στη Λευκωσία, με τον Αρχηγό Αστυνομίας Θεμιστό Αρναούτη να δηλώνει ότι δεν προέκυψε οποιαδήποτε μαρτυρία που να στοιχειοθετεί τα σοβαρά αδικήματα που είχαν καταγγελθεί.

BEST OF TOTHEMAONLINE