Χειροπέδες σε δύο για την κλοπή του μπρούτζινου γλυπτού - Αφέθηκε ελεύθερη η 32χρονη

Χειροπέδες σε δύο για την κλοπή του μπρούτζινου γλυπτού - Αφέθηκε ελεύθερη η 32χρονη

Σε δύο συλλήψεις προχώρησε χθες η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής μπρούτζινου γλυπτού, στην Πάφο.

Πρόκειται για 54χρονο και 37χρονο, κάτοικους Πάφου. Εναντίον τους προέκυψε μαρτυρία κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης, βάσει της οποίας εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης εναντίον τους.

Για την ίδια υπόθεση, είχε συλληφθεί και 32χρονη, η οποία χθες βράδυ αφέθηκε ελεύθερη χωρίς να κατηγορηθεί γραπτώς εν αναμονή της ολοκλήρωσης των εξετάσεων.

Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας φαίνεται ότι το γλυπτό κλάπηκε τα ξημερώματα της 27ης Ιανουαρίου 2023, ενώ αυτό βρισκόταν τοποθετημένο σε δημόσιο χώρο στην Πάφο.

Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Καυτός» Ιούλιος για το Κυπριακό: Η Ολγκίν πάει Λονδίνο και Βρυξέλλες – Ψάχνουν ημερομηνία για διευρυμένη

«Καυτός» Ιούλιος για το Κυπριακό: Η Ολγκίν πάει Λονδίνο και Βρυξέλλες – Ψάχνουν ημερομηνία για διευρυμένη

Σε Λονδίνο και Βρυξέλλες θα βρεθεί 1 και 2 Ιουλίου η προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνγκελα Ολγκίν, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες.

BEST OF TOTHEMAONLINE