Θετική γνώμη για τον Αναστασιάδη το 56.5% των Ε/Κ σύμφωνα με δημοσκόπηση για λογαριασμό του ΑΚΕΛ

Θετική γνώμη για τον Αναστασιάδη το 56.5% των Ε/Κ σύμφωνα με δημοσκόπηση για λογαριασμό του ΑΚΕΛ

Το 56,5% των Ελληνοκυπρίων έχει θετική γνώμη για τον Πρόεδρο της χώρας, Νίκο Αναστασιάδη, σύμφωνα με δημοσκόπηση της GPO για λογαριασμό του ΑΚΕΛ, τα αποτελέσματα της οποίας δημοσιεύθηκαν την Κυριακή (26/07) στην εφημερίδα «Φιλελεύθερος».

Πιο αναλυτικά, ο κ. Αναστασιάδης παραμένει ο πλέον δημοφιλής πολιτικός του νησιού, με 56,5% θετικές γνώμες έναντι 42,8% αρνητικών. Στη δεύτερη θέση έπεται ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ, Νικόλας Παπαδόπουλος με 45,1% θετικές γνώμες και 52,7% αρνητικές.

Ακολουθεί ο επικεφαλής του ΑΚΕΛ με 43,6% θετικές γνώμες, ο γραμματέας των Οικολόγων, Γιώργος Περδίκης με 37,2% , ο πρόεδρος της Συμμαχίας Πολιτών, Γιώργος Λιλλήκας με 36,2% , ο πρόεδρος της  ΕΔΕΚ Μαρίνος Σιζόπουλος με 36,1% και ο πρόεδρος του ΣΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου με 30,2%.

Η οικονομική κρίση ιεραρχείται ως το σημαντικότερο πρόβλημα το πολιτών, σε ποσοστό 66,7% ενώ έπεται το Κυπριακό με 44,1%.

Ως προς τη διαχείριση της οικονομικής κρίσης, το 55,4% εκτιμά ότι οι κινήσεις του κ. Αναστασιάδη είναι προς τη σωστή κατεύθυνση.

Στην πρόθεση ψήφου τέλος, ο ΔΗΣΥ προηγείται με 22% έναντι 20,5% του ΑΚΕΛ.

Πηγή: ΑΜΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δήλωσε την Τετάρτη μετά από συνάντησή της με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, ότι συνάντησε τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα για να λάβει μήνυμα που της απεστάληκε από την Αγκυρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE