LIKE ONLINE

Εστιατόριο στο εξωτερικό χρέωσε 25 δολάρια πελάτισσα για να κόψει την τούρτα των γενεθλίων της - Δείτε βίντεο

Εστιατόριο στο εξωτερικό χρέωσε 25 δολάρια πελάτισσα για να κόψει την τούρτα των γενεθλίων της - Δείτε βίντεο

Η αλήθεια είναι πως αρκετές φορές οι άνθρωποι αποφασίζουν να γιορτάσουν τα γενέθλια τους σε κάποιο εστιατόριο. Συνήθως κάποιος από τους φίλους του εορτάζων έχει συνεννοηθεί με τον υπεύθυνο του εστιατορίου, ώστε την κατάλληλη στιγμή να έρθει η τούρτα στο τραπέζι.

Βέβαια στην προκειμένη περίπτωση, το εστιατόριο αποφάσισε να κάνει κάτι μοναδικό. Μια νεαρή κοπέλα ανέβασε στην πλατφόρμα του TikTok ένα βίντεο, στο οποίο μοιράστηκε την μοναδική της εμπειρία.

Δείτε βίντεο:

@vivala_blondiiie I didn’t know this was a thing?!? 😳@BrazyBecca @Michelle Greene @Vanessa Valenbaer #ReadySetLift ♬ I try not to km.. - h

Όπως είναι ξεκάθαρο και στο βίντεο, η απόδειξη που ήρθε στα χέρια της κοπέλας έγραφε: «1 Cake Cut» (κόψιμο της τούρτας), για 25$. Μόλις αντίκρισε την απόδειξη, η κοπέλα πραγματικά σάστισε. Δεν ήξερε ότι υπάρχει κάτι τέτοιο, σχολίασε η ίδια.

Μετά από αυτό το περιστατικό, η ίδια απόφασισε να μοιραστεί την εμπειρία της και να προειδεάσει τους χρήστες του διαδικτύου, ώστε να γνωρίζουν ότι κάτι τέτοιο υπάρχει σαν μια «υπηρεσία», που μπορεί να προσφέρει ένα εστιατόριο.

Όπως ήταν φυσιολογικό, οι ακόλουθοι της έσπευσαν στα σχόλια του βίντεο, ώστε να τοποθετηθούν για αυτό το μοναδικό γεγονός. Αρκετοί ήταν αυτοί που το γνώριζαν ήδη, πως ισχύει αυτή η «υπηρεσία». Κάποιος έγραψε: «Αυτή είναι μια σωστή πολιτική, καθώς το εστιατόριο πρέπει να βγάλει καινούργια σερβίτσια και μετά να τα πλύνει. Επομένως είναι έξοδα, που πρέπει να καλυφθούν».

Αντιθέτως υπήρχαν και αυτοί που τοποθετήθηκαν ενάντια σε αυτή την πολιτική. «Εγώ δεν υπήρχε περίπτωση να αφήσω κάποιο φιλοδώρημα». Ενώ κάποιος άλλος σημείωσε: «Δούλεψα αρκετά χρόνια σε εστιατόρια, πρώτη φορά ακούω κάτι τέτοιο».

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Κυβερνητικές Εξετάσεις: Αυτές είναι οι ημερομηνίες για το 2024 - Μέχρι πότε μπορείς να υποβάλεις αίτηση;

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Έρχονται χώροι στάθμευσης για οικογένειες - Σε ποια μέρη θα υλοποιηθεί

Ναυαγεί το λιμάνι Λάρνακας: Δεν κατέθεσε την εγγυητική η Kition - Συνεδριάζει σήμερα η επιτροπή μεταφορών

Τον σταμάτησαν για έλεγχο και τον «τσάκωσαν» με μαχαίρι - Χειροπέδες σε 35χρονο



Live: Σε εξέλιξη η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Eυρωεκλογές του Ιουνίου

Live: Σε εξέλιξη η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Eυρωεκλογές του Ιουνίου

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 8:30 το πρωί η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Eυρωεκλογές του Ιουνίου, στον Γενικό Έφορο Εκλογών, στο Συνεδριακό Κέντρο «Φιλοξενία»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top