ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καιρός: Mε βροχές και καταιγίδες οι πολίτες στην κάλπη την Κυριακή - Σε κλοιό ψύχους η Κύπρος

Καιρός: Mε βροχές και καταιγίδες οι πολίτες στην κάλπη την Κυριακή - Σε κλοιό ψύχους η Κύπρος

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή ενώ χαμηλή πίεση αναμένεται από αύριο, σύμφωνα με το δελτίο καιρού από το Τμήμα Μετεωρολογίας.

Το ύψος του χιονιού στην Πλατεία Τροόδους κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου ήταν 16 εκατοστά.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ενώ στα δυτικά και τα βόρεια θα εμφανίζονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και μέχρι ταραγμένη στα δυτικά και τα βόρεια παράλια. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 4 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 6 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 9 στα δυτικά και τα βόρεια παράλια και στους μείον 2 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Στα ορεινά και τα ημιορεινά αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.

Αύριο, αρχικά ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και αναμένονται μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα στα δυτικά και τα βόρεια ενώ σταδιακά θα καταστεί κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Στα ψηλότερα ορεινά αναμένεται χιόνι ενώ τοπικά στα ημιορεινά ενδέχεται να πέσει χιονόνερο. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 13 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 15 στα παράλια και στους 4 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά ενδέχεται να επικρατεί παγετός.

Το βράδυ ο καιρός θα παραμείνει κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές ή και καταιγίδα κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια.

Το Σάββατο, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια παράλια. Στα ψηλότερα ορεινά αναμένεται χιόνι ενώ τοπικά στα ημιορεινά ενδέχεται να πέσει χιονόνερο. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Την Κυριακή, αναμένονται και πάλι τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες καθώς και χιόνια στα ορεινά. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Τη Δευτέρα, αναμένονται μεμονωμένες βροχές και χιόνια στα ψηλότερα ορεινά. Η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει μικρή πτώση αναμένεται τη Δευτέρα για να κυμανθεί λίγο πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top