ΕΛΛΑΔΑ

«Με ξυπνούσε κάθε πρωί και με φιλούσε»: Η συγκινητική εξομολόγηση της συντρόφου του Τουρούτσικα

«Με ξυπνούσε κάθε πρωί και με φιλούσε»: Η συγκινητική εξομολόγηση της συντρόφου του Τουρούτσικα

Για τη σχέση της με τον Μάριο Τουρούτσικα που έχασε τη ζωή του στην Ανδραβίδα, και τα όνειρα που έκαναν ως ζευγάρι, μίλησε η σύντροφός του, Ζωή.

«Είναι πολύ τραγικές οι στιγμές, ό,τι και να πω είναι λίγο, ήταν το στήριγμά μου, ο φίλος μου. Το μέγεθος της ψυχής του δεν περιγράφεται, η αγάπη, η καλοσύνη, η ανιδιοτέλεια… πάντα με υποστήριζε σαν σύντροφος, πάντα με ωθούσε να πάω ένα βήμα πιο κάτω» λέει εμφανώς συγκινημένη η Ζωή για τον αδικοχαμένο πιλότο του φάντομ που συνετρίβη τη Δευτέρα, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

«Με λάτρευε, ήταν προστατευτικός, όταν είχε αντίθετη γνώμη πάντα έβρισκε τον κατάλληλο τρόπο για να μου περάσει το μήνυμα που ήθελε. Λειτουργούσε ως ένα, δεν έβλεπε τον καθένα ως μονάδα, μας έβλεπε μαζί και να σχεδιάζουμε μαζί» λέει η σύντροφός του.

«Εγώ είμαι φαρμακοποιός και ήταν ο άνδρας της συναδέλφου στην Ανδραβίδα και συνάδελφος του Μάριου και έτσι έγινε η γνωριμία μας. Ο Μάριος ήταν ένας άνθρωπος, που δεν τον ένοιαζε να μιλάει για τη δουλειά του, ήταν αποστασιοποιημένος, δεν τον ενδιέφερε να προβληθεί. Τον θυμάμαι όταν ερχόταν στο σπίτι και με καθησύχαζε για όλα και μου έλεγε ότι δεν πρόκειται να γίνει κάτι κακό».

Όπως λέει η σύντροφός του, ο 29χρονος είχε συναίσθηση του κινδύνου αλλά δεν ήθελε να το εκφράζει και να τρομάζει τους δικούς του ανθρώπους. «Εμένα, κάθε πρωί, με ξυπνούσε, με φιλούσε, αν και έφευγε 6 το πρωί, είχε συνειδητοποιήσει τι ήθελε να κάνει» καταλήγει συγκινημένη η Ζωή.

Η κηδεία του υποσμηναγού Μάριου – Μιχαήλ Τουρούτσικα ολοκληρώθηκε σε κλίμα βαθιάς οδύνης λίγο πριν τη 1 το μεσημέρι της Πέμπτης στην Τρίπολη.

ΠΗΓΗ: Newsbeast.gr

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Εργατικό ατύχημα στη Λεμεσό: Παραμένει κρίσιμα ο 23χρονος – Μεταφέρθηκε ξημερώματα στο ΓΝ Λευκωσίας

• «Έσβησε» κατάδικος των Κεντρικών Φυλακών - Εν αναμονή της νεκροτομής επί της σορού του

• Παραλίες: Ξεκίνησε το μάζεμα πετσετών από τα κρεβατάκια – Έτσι θα λειτουργεί το νέο μέτρο – «Μας αντιγράφουν και οι τουρίστες»

• Ταξιδιωτικό «χάος»: «Απανωτές» καταγγελίες κατά αεροπορικών - Επιβάτες ταξιδεύουν μέχρι και με αεροπλάνα διαφορετικών εταιρειών

• Η τοποθέτηση της Αστυνομίας για την έρευνα με το έργο τερματικού εισαγωγών υγροποιημένου φυσικού αερίου

• Ανείπωτη θλίψη - «Έφυγε» η μικρή Έλενα Νικολάου - Η συγκινητική παράκληση της οικογένειας

• Συγκινεί η Ιλάειρα Ζήση: Η φωτογραφία της κόρης της και το μήνυμα όλο νόημα



Ανοίγει νέο κεφάλαιο στον ΔΗΣΥ - Οι θητείες αξιωματούχων και το καταστατικό

Ανοίγει νέο κεφάλαιο στον ΔΗΣΥ - Οι θητείες αξιωματούχων και το καταστατικό

Σε νέες περιπέτειες ενδέχεται να εισέλθει ο ΔΗΣΥ, αυτή τη φορά για το θέμα των θητειών αξιωματούχων στο κόμμα. Σύμφωνα με τις πρόνοιες του καταστατικού, το οποίο τροποποιήθηκε στις 29 Απριλίου 2023, μέλος του κόμματος που κατέχει κάποιο εκ των αξιωμάτων του Βουλευτή, Ευρωβουλευτή, Δήμαρχου, Δημοτικού Συμβούλου, Σχολικού Εφόρου, Προέδρου ή Μέλους Κοινοτικού Συμβουλίου, δικαιούται να διεκδικήσει επανεκλογή στο ίδιο αξίωμα, μόνο αν κατά τη λήξη της τρέχουσας θητείας του, δεν συμπληρώσει τρεις θητείες σε αυτό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top