Συναγερμός στην Ιταλία: Απειλές για τρομοκρατική επίθεση - Συνδέεται με τον φυλακισμένο αναρχικό Αλφρέντο Κοσπίτο

Συναγερμός στην Ιταλία: Απειλές για τρομοκρατική επίθεση - Συνδέεται με τον φυλακισμένο αναρχικό Αλφρέντο Κοσπίτο

Απειλητικό τηλεφώνημα για τρομοκρατική επίθεση στην Μπολόνια έγινε στα γραφεία της εφημερίδας Resto del Carlino την Τρίτη.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Ansa, η απειλή μιας τρομοκρατικής επίθεσης στη Μπολόνια συνδέεται με την υπόθεση του φυλακισμένου αναρχικού Αλφρέντο Κοσπίτο.

Η μονάδα ειδικών επιχειρήσεων της αστυνομίας μίλησε με τον υπάλληλο που δέχτηκε την κλήση και ερευνά το περιστατικό.

Παράλληλα, την Τετάρτη, η εφημερίδα έλαβε μια ανώνυμη επιστολή που απειλούσε την Ιταλίδα πρωθυπουργό Τζόρτζια Μελόνι και τον υπουργό Άμυνας Γκουίντο Κροσέτο σχετικά με την πολιτική της κυβέρνησης να παρέχει στρατιωτική βοήθεια στην Ουκρανία μετά τη ρωσική εισβολή.

«Εάν συνεχιστεί, θα αναγκαστούμε να λάβουμε σοβαρά μέτρα» ανέφερε η επιστολή.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Το πάρτι έχει τελειώσει» διαμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για διορισμούς - Έστειλε μήνυμα σε ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ για εκλογές

«Το πάρτι έχει τελειώσει» διαμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για διορισμούς - Έστειλε μήνυμα σε ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ για εκλογές

«Το πάρτι έχει τελειώσει», δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στο θέμα των διορισμών στους ημικρατικούς οργανισμούς, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μετά την εκδήλωση για τα 30 χρόνια από τη θυσία του Τάσου Ισαάκ και του Σολωμού Σολωμού στο Παραλίμνι.

BEST OF TOTHEMAONLINE