Έκλεψε όχημα με ηλεκτρικά εργαλεία αξίας χιλιάδων ευρώ - Συνελήφθη 45χρονος

Έκλεψε όχημα με ηλεκτρικά εργαλεία αξίας χιλιάδων ευρώ - Συνελήφθη 45χρονος

Υπόθεση κλοπής διερευνά ΤΑΕ Λεμεσού και Αστυνομία Βρετανικών Βάσεων, μετά από κλοπή οχήματος έξω από εργοτάξιο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 5:30 το απόγευμα χθες Πέμπτη (03/02), καταγγέλθηκε στις αρχές ότι κλάπηκε όχημα έξω από εργοτάξιο στην περιοχή Αμαθούντας, στην επαρχία Λεμεσού. Εντός του οχήματος υπήρχαν ηλεκτρικά εργαλεία αξίας 4.000 ευρώ.

Μετά από πληροφορία ότι το όχημα κινητό στην περιοχή Τραχωνίου, μέλη της δύναμης σε συνεργασία με μέλη των Βάσεων, εντόπισαν το όχημα σταθμευμένο έξω από υποστατικό.

Στον ίδιο χώρο εντοπίστηκε 45χρονος κάτοικος Λεμεσού, ο οποίος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

* Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Δεν πρόκειται να εμπλακώ σε προεκλογικό αγώνα» – Ποιες είναι οι προτεραιότητές του

Χριστοδουλίδης: «Δεν πρόκειται να εμπλακώ σε προεκλογικό αγώνα» – Ποιες είναι οι προτεραιότητές του

Τη θέση ότι η Κυβέρνηση δεν πρόκειται να εμπλακεί σε προεκλογική εκστρατεία, παρά την κριτική που δέχεται από κόμματα για παροχολογία και για τα κυριακάτικα βίντεο του Προέδρου της Δημοκρατίας, διατύπωσε τη Δευτέρα ο Νίκος Χριστοδουλίδης. Υπογράμμισε πως υπάρχουν σοβαρά ζητήματα που απαιτούν κυβερνητική προσοχή, με πρώτο το Κυπριακό, καθώς και θέματα εσωτερικής διακυβέρνησης και μεταρρυθμίσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE