Ξεκαθαρίζει τη θέση του ο Σάββας Αγγελίδης - «Ουδέποτε υπέβαλα παραίτηση, δεν εξέφρασα τη θέση ότι υπάρχει διαφθορά στην Αστυνομία»
Θέση για όσα διαδραματίστηκαν το τελευταίο διάστημα, πήρε ο βοηθός Γενικός Εισαγγελέας, Σάββας Αγγελίδης.

Η συντετριμμένη κοπέλα έφτασε στον ναό όπου θα πραγματοποιηθεί η κηδεία στις 12, κρατώντας τη φωτογραφία του αγαπημένου της στα χέρια.
Υπενθυμίζεται ότι η οικογένεια του άτυχου πιλότου αποφάσισε κατά τη διάρκεια της νεκρώσιμης ακολουθίας να προσφερθούν 1000 τριαντάφυλλα και 1000 κουφέτα σε όσους έρθουν για να αποχαιρετήσουν τον Στάθη Τσιτλακίδη, καθώς η Μαρία και ο Στάθης ετοιμάζονταν να παντρευτούν.
Περίπου μισή ώρα νωρίτερα είχε προηγηθεί η άφιξη των γονιών του αδικοχαμένου σμηναγού. Τραγική φιγούρα η μητέρα του 31χρονου, η οποία, καθώς προχωρούσε προς την εκκλησία έλεγε ψιθυριστά «ψήλα, ψηλά» και κοίταζε τον ουρανό.
Πηγη: protothema.gr
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




