Ξεκαθαρίζει τη θέση του ο Σάββας Αγγελίδης - «Ουδέποτε υπέβαλα παραίτηση, δεν εξέφρασα τη θέση ότι υπάρχει διαφθορά στην Αστυνομία»
Θέση για όσα διαδραματίστηκαν το τελευταίο διάστημα, πήρε ο βοηθός Γενικός Εισαγγελέας, Σάββας Αγγελίδης.

Ο αντιαεροπορικός συναγερμός επεκτάθηκε στη συνέχεια σε όλη τη χώρα, ενώ ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι υποδέχεται τους ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Στην ουκρανική πρωτεύουσα βρίσκεται ήδη ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ. «Επέστρεψα στο Κίεβο για τη σύνοδο κορυφής Ουκρανίας-ΕΕ με τη συμμετοχή του Προέδρου Βολοντίμιρ Ζελένσκι της προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φιν ντερ Λάιεν και του επικεφαλής διπλωμάτη της ΕΕ Ζοσέπ Μπορέλ. Η αποφασιστικότητά μας δεν θα εξασθενήσει. Θα σας στηρίξουμε επίσης σε κάθε σας βήμα στην πορεία σας προς την ΕΕ» έγραψε ο Μισέλ στο Twitter.
Πηγη: protothema.gr
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




