Ο σωστός τρόπος για να ψηφίσετε στις εκλογές - Μόνο με «Χ», «+» και «√» - Δείτε βίντεο με οδηγίες

Ο σωστός τρόπος για να ψηφίσετε στις εκλογές - Μόνο με «Χ», «+» και «√» - Δείτε βίντεο με οδηγίες

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών, με ανακοίνωση του, υπενθυμίζει ότι σύμφωνα με τις πρόνοιες της εκλογικής νομοθεσίας, τα μόνα καθορισμένα σημεία, με τα οποία μπορούν οι εκλογείς να ψηφίσουν, είναι το «Χ», το «+», και το «√».

Οι εκλογείς θα πρέπει να ψηφίσουν σημειώνοντας ένα από τα καθορισμένα σημεία, μέσα στο μεγάλο ορθογώνιο που βρίσκεται κάτω από τη φωτογραφία του/της υποψηφίου/ας της προτίμησής τους, αφού αποσυρθούν στον θάλαμο ψηφοφορίας.

Σε περίπτωση που ο/η εκλογέας σημειώσει οποιοδήποτε άλλο σημείο ή γράμμα με το οποίο είναι δυνατόν να εξακριβωθεί η ταυτότητά του/της, το ψηφοδέλτιο θα είναι άκυρο.

Αν ο/η εκλογέας ψηφίσει σε οποιοδήποτε άλλο μέρος του ψηφοδελτίου, εκτός από το ορθογώνιο που βρίσκεται κάτω από τη φωτογραφία του/της υποψηφίου/ας της προτίμησής του/της, το ψηφοδέλτιο θα είναι επίσης άκυρο.

Δείτε βίντεο με οδηγίες για τον ορθό τρόπο ψηφοφορίας:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το 2028 ξεκίνησε στον ΔΗΣΥ: Η Αννίτα, η υποψηφιότητα Αβέρωφ και το ανοιχτό κεφάλαιο Χριστοδουλίδη

Το 2028 ξεκίνησε στον ΔΗΣΥ: Η Αννίτα, η υποψηφιότητα Αβέρωφ και το ανοιχτό κεφάλαιο Χριστοδουλίδη

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου επιστρέφει στη διεκδίκηση της προεδρίας μέσω της κομματικής διαδικασίας, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να διαχειριστεί τις εσωτερικές ισορροπίες και η συζήτηση για τον Νίκο Χριστοδουλίδη αποκαλύπτει ότι η πληγή του 2023 παραμένει ανοιχτή.