Χειροπέδες σε πέντε για παράνομη παραμονή στην ΚΔ - Αναμένεται να απελαθούν

Χειροπέδες σε πέντε για παράνομη παραμονή στην ΚΔ - Αναμένεται να απελαθούν

Πέντε άτομα συνελήφθησαν στην επαρχία Αμμοχώστου για το αδίκημα της παράνομης παραμονής στο έδαφος της Δημοκρατίας και τελούν υπό κράτηση εν αναμονή διαταγμάτων κράτησης και απέλασης τους.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Στήβ Θεοδούλου, εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου «από τις έξι μέχρι τις 9 το πρωί της Πέμπτης 2 Φεβρουαρίου, διεξήχθη συντονισμένη επιχείρηση στην Ορμήδεια στην οποία συμμετείχαν μέλη της ΥΑΜ Αμμοχώστου, του Αστυνομικού σταθμού Ξυλοτυμπου και του περιπόλου άμεσης επέμβασης της ΑΔΕ Αμμοχώστου, με επικεφαλής τον υπεύθυνο του Αστυνομικού σταθμού Ξυλοτύμπου».

Πρόσθεσε ότι κατά τη διάρκεια της επιχείρησης συνελήφθησαν πέντε άτομα για το αδίκημα της παράνομης παραμονής στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

«Όλοι οι συλληφθέντες μεταφέρθηκαν και κρατούνται σε αστυνομικά κρατητήρια και αναμένεται να εκδοθούν εναντίον τους διατάγματα κράτησης και απέλασης τους», είπε.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή διανύει την 15η μέρα, χωρίς ορατό τέλος ενώ η ενεργειακή κρίση απειλεί να λυγίσει την παγκόσμια οικονομία. Παράλληλα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία για να διασφαλίσουν ότι τα Στενά του Ορμούζ θα παραμείνουν ανοικτά. Η κυβέρνηση Τραμπ απέρριψε τις προσπάθειες των συμμάχων της Μέσης Ανατολής να ξεκινήσουν διπλωματικές διαπραγματεύσεις με στόχο τον τερματισμό του πολέμου στο Ιράν.

BEST OF TOTHEMAONLINE