Χειροπέδες σε πέντε για παράνομη παραμονή στην ΚΔ - Αναμένεται να απελαθούν

Χειροπέδες σε πέντε για παράνομη παραμονή στην ΚΔ - Αναμένεται να απελαθούν

Πέντε άτομα συνελήφθησαν στην επαρχία Αμμοχώστου για το αδίκημα της παράνομης παραμονής στο έδαφος της Δημοκρατίας και τελούν υπό κράτηση εν αναμονή διαταγμάτων κράτησης και απέλασης τους.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Στήβ Θεοδούλου, εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου «από τις έξι μέχρι τις 9 το πρωί της Πέμπτης 2 Φεβρουαρίου, διεξήχθη συντονισμένη επιχείρηση στην Ορμήδεια στην οποία συμμετείχαν μέλη της ΥΑΜ Αμμοχώστου, του Αστυνομικού σταθμού Ξυλοτυμπου και του περιπόλου άμεσης επέμβασης της ΑΔΕ Αμμοχώστου, με επικεφαλής τον υπεύθυνο του Αστυνομικού σταθμού Ξυλοτύμπου».

Πρόσθεσε ότι κατά τη διάρκεια της επιχείρησης συνελήφθησαν πέντε άτομα για το αδίκημα της παράνομης παραμονής στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

«Όλοι οι συλληφθέντες μεταφέρθηκαν και κρατούνται σε αστυνομικά κρατητήρια και αναμένεται να εκδοθούν εναντίον τους διατάγματα κράτησης και απέλασης τους», είπε.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διπλωματική κινητικότητα σε όλα τα μέτωπα: Από το Κυπριακό ως τη Γάζα

Διπλωματική κινητικότητα σε όλα τα μέτωπα: Από το Κυπριακό ως τη Γάζα

Σε μια περίοδο έντονων γεωπολιτικών εξελίξεων και αυξημένων διπλωματικών διεργασιών, η Κυπριακή Δημοκρατία εντείνει την εξωτερική της δράση τόσο στο Κυπριακό, όσο και στο ανθρωπιστικό μέτωπο της Μέσης Ανατολής. Με φόντο την προγραμματισμένη συνάντηση υπό τον ΟΗΕ για το Κυπριακό, τη διαρκή δέσμευση στον Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών και την έτοιμη ανθρωπιστική αποστολή προς τη Γάζα μέσω του σχεδίου «Αμάλθεια», η Λευκωσία επιχειρεί να ενισχύσει τον διεθνή της ρόλο, προωθώντας ταυτόχρονα σταθερότητα, ειρήνη και αλληλεγγύη στην ευρύτερη περιοχή.