LIKE ONLINE

Τρομακτική συνάντηση 8χρονου με καρχαρία στην Αυστραλία - Είχε βάλει στο μάτι την ψαριά του - Βίντεο

Τρομακτική συνάντηση 8χρονου με καρχαρία στην Αυστραλία - Είχε βάλει στο μάτι την ψαριά του - Βίντεο

Ένα οκτάχρονο αγόρι φαίνεται να είχε μια συγκλονιστική και απρόσμενη συνάντηση με έναν καρχαρία, καθώς ανέβαινε σε βάρκα, έπειτα από εξόρμηση με ψαροντούφεκο.

Σε βίντεο που έγινε viral στο TikTok, ο άντρας που κρατά την κάμερα ρωτά το μικρό αγόρι με το όνομα Μάνι τί έχει φέρει στη βάρκα από τον ωκεανό, αφού υποτίθεται ότι ο μικρός βγήκε για ψάρεμα στα ανοιχτά του Κουίνσλαντ.

Τότε ο Mάνι, τον οποίο βλέπουμε να κρατιέται από τη σκάλα που βρίσκεται στο πίσω μέρος του σκάφους, σηκώνει από το νερό ένα μεγάλο ψάρι και το εναποθέτει ευλαβικά πάνω στο σκάφος, προτού αρχίσει να κάνει λόγο για την ύπαρξη ενός καρχαρία.

Στη συνέχεια, εμφανίζεται όντως ένας καρχαρίας από το πουθενά, και επιχειρεί να βουτήξει το ψάρι μέσα από τα χέρια του Mάνι χτυπώντας με το κεφάλι του το στήθος του αγοριού.

@andthenitwas_me #duet with @huntmaster.io #shark ♬ original sound - Huntmaster

Σύμφωνα με τον άνθρωπο που βιντεοσκοπούσε, ο Mάνι βγήκε σώος και αβλαβής από τη σύγκρουσή του με τον καρχαρία. Απλώς ένιωσε ένα μικρό πόνο στο στήθος.

Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε αν η αιφνίδια επίθεση του καρχαρία θα τον εμπόδιζε να ξαναβουτήξει, ο Μάνι δήλωσε πως ήδη ετοιμάζεται να ξαναπέσει στο νερό. Παρ’ όλα αυτά, σε ένα μεγάλο ποσοστό, οι χρήστες των μέσων κοινωνική δικτύωσης δεν είναι πεπεισμένοι ότι το βίντεο είναι αληθινό.

«Φαίνεται λες και ο καρχαρίας είναι νεκρός και κάποιος τον σπρώχνει πάνω στο παιδί», έγραψε ένας χρήστης στα σχόλια.

ΠΗΓΗ: Huffingtonpost.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE: Αποφασίστηκε το πώς θα γίνει η επίθεση του Ισραήλ - Άγνωστο το πότε

LIVE: Αποφασίστηκε το πώς θα γίνει η επίθεση του Ισραήλ - Άγνωστο το πότε

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top