Έτσι περνά ο Χριστοδουλίδης την παραμονή των εκλογών - Δείτε φωτογραφίες

Έτσι περνά ο Χριστοδουλίδης την παραμονή των εκλογών - Δείτε φωτογραφίες

Με φίλους και την οικογένεια του πέρασε την τελευταία μέρα πριν από τις εκλογές ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την προεδρία της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ο κ. Χριστοδουλίδης συναντήθηκε το πρωί με στενούς, προσωπικούς και οικογενειακούς του φίλους σε καφετέρια στο κέντρο της Λευκωσίας, ενώ το μεσημέρι συνέφαγε με την οικογένεια του.

«Είναι μια όμορφη, ηλιόλουστη μέρα και είμαι βέβαιος ότι αύριο θα είναι ακόμα καλύτερη. Είναι λίγο παράξενο Σάββατο πρωί να κάθεσαι με φίλους, να πίνεις καφέ, να συζητάς. Ήταν μια μακρά και ωφέλιμη προεκλογική εκστρατεία και τώρα είναι η ώρα των πολιτών. Αύριο, είναι μέρα γιορτής για τη Δημοκρατία» δήλωσε ο κ. Χριστοδουλίδης.

Ερωτηθείς για το αυριανό του πρόγραμμα, ανέφερε ότι το πρωί θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στη Γεροσκήπου, ακολούθως θα μεταβεί στη Λεμεσό πριν καταλήξει στη Λευκωσία όπου μαζί με τους συνεργάτες του θα παρακολουθήσει τα εκλογικά αποτελέσματα στο πολιτικό του γραφείο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Annie Alexoui: Αποκαλυπτική συνέντευξη στο «Τ» - «Έχασα την αίσθηση του φόβου» - Απαντά για Φυτιρή και προαναγγέλλει το επόμενο βίντεο

Annie Alexoui: Αποκαλυπτική συνέντευξη στο «Τ» - «Έχασα την αίσθηση του φόβου» - Απαντά για Φυτιρή και προαναγγέλλει το επόμενο βίντεο

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο ThemaOnline, η Ιωάννα Φωτίου, γνωστή και ως annie alexoui, μιλά με έντονο ύφος για τον φόβο, τη ρήξη της με τον κ. Φυτιρή, το καθεστώς στο οποίο βρίσκεται, αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο συλλέγει και δημοσιοποιεί στοιχεία μέσα από τα βίντεο της.

BEST OF TOTHEMAONLINE