«Ξέμειναν» από αντιολισθητικές αλυσίδες και χιονοκουβέρτες στην Ελλάδα - Ουρές στα καταστήματα - Δείτε φωτογραφίες

«Ξέμειναν» από αντιολισθητικές αλυσίδες και χιονοκουβέρτες στην Ελλάδα - Ουρές στα καταστήματα - Δείτε φωτογραφίες

Ουρές σχηματίζουν από το πρωί οι οδηγοί στα καταστήματα με είδη αυτοκινήτου προκειμένου να προμηθευτούν αντιολισθητικές αλυσίδες ενόψει του επερχόμενου χιονιά.

Μετά τα έκτακτα μέτρα που ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας για την κακοκαιρία, όσοι οδηγοί κινηθούν στους δρόμους της Αττικής τις επόμενες ημέρες θα πρέπει να έχουν μαζί τους υποχρεωτικά αντιολισθιτικές αλυσίδες ή χιονοκουβέρτες ειδάλλως θα επιβάλλεται πρόστιμο 80 ευρώ.

Για αυτό το λόγο, η Τροχαία από σήμερα έχει στήσει μπλόκα σε διάφορα σημεία του λεκανοπεδίου και ενημερώνει τους οδηγούς ενώ από αύριο θα πραγματοποιεί ελέγχους.

Την ίδια ώρα, τα ράφια των καταστημάτων με αντιολισθιτικές αλυσίδες και των βενζινάδικων αδειάζουν ενώ ήδη καταγράφονται ελλείψεις σε αλυσίδες και χιονοκουβέρτες για συγκεκριμένα μεγέθη ελαστικών.

 Σε έκτακτη ενημέρωση την Παρασκευή, ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Γιάννης Αρτοποιός ανάφερε ότι πρέπει να βρίσκονται σε αυξημένη ετοιμότητα περιφέρειες και δήμοι ενώ ήδη υπάρχουν επιχειρησιακά σχέδια για πυκνές χιονοπτώσεις.

Επισήμανε μάλιστα ότι είναι πιθανό να απαγορευτεί η κυκλοφορία βαρέων οχημάτων σε περιοχές με ιδιαίτερη χιονόπτωση.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Πρόταση-λύση για το Κυπριακό μέχρι το τέλος του έτους» – «Δεν με πτοεί το πολιτικό κόστος»

ΠτΔ: «Πρόταση-λύση για το Κυπριακό μέχρι το τέλος του έτους» – «Δεν με πτοεί το πολιτικό κόστος»

Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον Alpha Κύπρου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, άνοιξε τα χαρτιά του για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η χώρα, στέλνοντας σαφή μηνύματα τόσο για το εθνικό ζήτημα όσο και για τα φλέγοντα ζητήματα της καθημερινότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE