Χειροπέδες σε 70χρονο που ανέβασε υλικό σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων - Τον «έκαψε» σήμα της Europol

Χειροπέδες σε 70χρονο που ανέβασε υλικό σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων - Τον «έκαψε» σήμα της Europol

Μετά από πληροφορία που λήφθηκε μέσω της Europol, ότι κάτοχος/χρήστης συγκεκριμένου λογαριασμού διαδικτυακής εφαρμογής, ανέβασε στο λογαριασμό του υλικό σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων, μέλη του Κλάδου Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, οδηγήθηκαν στη σύλληψη 70χρονου.

Σε έρευνα που έγινε σήμερα το πρωί δυνάμει δικαστικού εντάλματος, στην κατοικία του υπόπτου στη Λεμεσό, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν δύο φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές, ένα κινητό τηλέφωνο και ένα τάμπλετ, για περαιτέρω εξετάσεις.

Ο 70χρονος συνελήφθη σήμερα δυνάμει δικαστικού εντάλματος, ενώ ανακρινόμενος φέρεται να παραδέχτηκε τη διάπραξη των αδικημάτων.

Ο Κλάδου Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συνεχίζει τις εξετάσεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βρέθηκε μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του 26χρονου Αλέξανδρου – Πώς το εντόπισαν οι Αρχές

Βρέθηκε μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του 26χρονου Αλέξανδρου – Πώς το εντόπισαν οι Αρχές

Το μαχαίρι της δολοφονίας του 26χρονου Αλέξανδρου Αντωνίου από την Πάφο ο οποίος υπέκυψε το περασμένο Σάββατο στα τραύματά του μετά από κτυπήματα με μαχαίρι που δέχθηκε στα Κονιά φέρεται να εντοπίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης σε αγροτική περιοχή της Τσάδας παρά τον δρόμο Πάφου - Πόλης Χρυσοχούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE