Χειροπέδες σε 70χρονο που ανέβασε υλικό σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων - Τον «έκαψε» σήμα της Europol

Χειροπέδες σε 70χρονο που ανέβασε υλικό σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων - Τον «έκαψε» σήμα της Europol

Μετά από πληροφορία που λήφθηκε μέσω της Europol, ότι κάτοχος/χρήστης συγκεκριμένου λογαριασμού διαδικτυακής εφαρμογής, ανέβασε στο λογαριασμό του υλικό σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων, μέλη του Κλάδου Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, οδηγήθηκαν στη σύλληψη 70χρονου.

Σε έρευνα που έγινε σήμερα το πρωί δυνάμει δικαστικού εντάλματος, στην κατοικία του υπόπτου στη Λεμεσό, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν δύο φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές, ένα κινητό τηλέφωνο και ένα τάμπλετ, για περαιτέρω εξετάσεις.

Ο 70χρονος συνελήφθη σήμερα δυνάμει δικαστικού εντάλματος, ενώ ανακρινόμενος φέρεται να παραδέχτηκε τη διάπραξη των αδικημάτων.

Ο Κλάδου Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συνεχίζει τις εξετάσεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Πυρετός διπλωματικών επαφών ενόψει της καθόδου Ολγίν - Αύριο το νέο τετ α τετ Χριστοδουλίδη και Έρχιουρμαν

Κυπριακό: Πυρετός διπλωματικών επαφών ενόψει της καθόδου Ολγίν - Αύριο το νέο τετ α τετ Χριστοδουλίδη και Έρχιουρμαν

Σε τροχιά εντατικών διπλωματικών διεργασιών εισέρχεται το Κυπριακό, με το ενδιαφέρον να στρέφεται στις επαφές που πραγματοποιούνται ενόψει της κρίσιμης καθόδου στην Κύπρο της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE