Χειροπέδες σε 70χρονο που ανέβασε υλικό σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων - Τον «έκαψε» σήμα της Europol

Χειροπέδες σε 70χρονο που ανέβασε υλικό σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων - Τον «έκαψε» σήμα της Europol

Μετά από πληροφορία που λήφθηκε μέσω της Europol, ότι κάτοχος/χρήστης συγκεκριμένου λογαριασμού διαδικτυακής εφαρμογής, ανέβασε στο λογαριασμό του υλικό σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων, μέλη του Κλάδου Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, οδηγήθηκαν στη σύλληψη 70χρονου.

Σε έρευνα που έγινε σήμερα το πρωί δυνάμει δικαστικού εντάλματος, στην κατοικία του υπόπτου στη Λεμεσό, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν δύο φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές, ένα κινητό τηλέφωνο και ένα τάμπλετ, για περαιτέρω εξετάσεις.

Ο 70χρονος συνελήφθη σήμερα δυνάμει δικαστικού εντάλματος, ενώ ανακρινόμενος φέρεται να παραδέχτηκε τη διάπραξη των αδικημάτων.

Ο Κλάδου Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συνεχίζει τις εξετάσεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Μπορεί στο 16ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στην Αθήνα να μην βρέθηκαν ποτέ μαζί στο ίδιο βήμα, όμως όσοι παρακολουθούν προσεκτικά τις πολιτικές κινήσεις σε Λευκωσία και Πινδάρου, δύσκολα αγνοούν το πολιτικό υπονοούμενο πίσω από τις τοποθετήσεις του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη και της προέδρου του ΔΗΣΥ, Αννίτας Δημητρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE